Într-o zi săracă în evenimente, colegul nostru Cristi Frisk, a cărui voce o puteți auzi foarte des la microfonul Look Tv din postura de comentator, propune un bilet bazat pe două surprize în evenimente aflate pa planul secund al atenției pariorilor. Staking level-ul recomandat este la nivel mic, maxim 2/10.

Qatar – Iran

Preliminariile asiatice pentru calificarea la Cupa Mondială de fotbal din Rusia 2018 propun astăzi, de la ora 18.00, la Doha, partida dintre Qatar și Iran. Gazdele se află pe locul 5 în grupă, cu 4 puncte, în timp ce Iranul conduce seria cu 11 puncte acumulate. Iranienii au tradiția de partea lor. În plus, actuala campanie le-a adus victorii ”italienești”, cu același scor 1-0, contra principalelor contracandidate, Coreea de Sud și Uzbekistan.

În schimb, Qatarul se gândește serios la investiții masive în fotbal, în perspectiva găzduirii următoarei ediții, cea din 2022, a Campionatului Mondial de fotbal. În acest fel, nu este exclusă o surpriză astăzi, Qatar având nevoie și de vizibilitate internațională.

Sugerăm dubla de 1X, bazată și pe faptul că în ultimul meci acasă, Qatar nu a pierdut contra Chinei, scor 0-0. De asemenea, Qatar a învins Rusia într-un meci amical cu 2-1.

Agen – Oyonnax

Al doilea eșalon valoric din rugby-ul francez, Pro D2, propune o uvertură de etapă foarte interesantă, cu un meci programat astăzi, de la ora 21.45, între primele două clasate. Agen este echipa gazdă, cu 70 de puncte fiind a doua clasată. Lider este Oyonnax, cu 71 de puncte.

Echipa oaspete îl are drept căpitan pe internaționalul român Vali Ursache și are avantajul de a fi păstrat nucleul echipei cu care anul trecut a retrogradat din elită. Aceiași rugbyști au evoluat și în Cupa Campionilor Europeni, deci au o experiență net superioară.

Mizăm pe surpriză, pe victoria oaspeților de la Oyonnax, care ne este oferită de Netbet la valoarea de 3.30.

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.