O nouă rundă a preliminariilor CM 2018 începe astăzi, iar echipa noastră a selectat cele mai bune pronosticuri ale zilei.

Georgia vs. Serbia, preliminariile CM 2018, ora 19:00

Se anunța o grupă extrem de încurcată și așa și este. Georgia evoluează puțin sub așteptări până acum, având două puncte în patru partide, în timp ce Serbia se află într-o postură foarte bună, fiind a doua, după Irlanda.

Georgia a reușit o surpriză până acum, 1-1 cu Țara Galilor în deplasare, dar a și dezamăgit cu Moldova, tot 1-1. E drept însă că înfrângerile suferite până acum au fost la limită, 1-2 cu Austria acasă și 0-1 în Irlanda. Oaspeții nu se pot baza pe Tadic, mijlocașul lui Southampton fiind în mare formă și implicat în absolut toate golurile marcate de sârbi în aceste preliminarii până acum!

Este primul meci oficial dintre cele două echipe.

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic sub 2.25 goluri la cota 1.74 oferită de Unibet.

Turcia vs. Finlanda, preliminariile CM 2018, ora 19:00

Este șansa Turciei de a se apropia de primele două locuri, însă vor avea o misiune ușoară cu Finlanda?

Turcii n-au câștigat niciunul din meciurile importante, astfel că se văd în postura de a avea nevoie disperată de victorie pentru a mai avea șanse la calificare. Finlanda nu este însă o nucă ușor de spart, a simțit-o și Islanda pe propria piele, care a fost nevoită să marcheze de două ori în prelungiri pentru a obține victoria.

Lotul Turciei este unul fără experiență, dacă ne gândim că patru jucători sunt la prima selecție, iar nouă au mai puțin de zece selecții. Finlanda este o amenințare destul de timidă în fața porții și îi credităm cu șanse mici de a înscrie în această seară.

Mizăm 4/10 pe victoria Turciei fără să primească gol la cota 1.93 oferită de Unibet.

Irlanda vs. Țara Galilor, preliminariile CM 2018, ora 21:45

Locurile din clasament sunt oarecum invers decât ne-am fi așteptat la startul campaniei. Cert este că avem un duel britanic foarte important în cursa spre Mondial.

Irlanda este prima, iar în precedentele două meciuri „tari” a remizat în Serbia, 2-2, și a câștigat în Austria cu 1-0. Practic, o victorie astăzi ar fi sinonimă cu o opțiune foarte importantă pentru un loc în primele două în această grupă.

Țara Galilor lui Bale s-a încurcat cu Georgia acasă și a plecat neînvinsă din Austria și Serbia. Practic, singura victorie a venit cu Moldova, outsider-ul din această grupă. Este primul meci direct după o pauză de patru ani, de la un 0-0 într-un meci amical.

Mizăm 4/10 pe goluri marcate de ambele echipe la cota 2.05 oferită de Unibet.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.