Flash Tips: vezi argumentările și recomandările de pariere pentru luni

0

Am realizat puncte importante de profit și după acest weekend în care ponturile din rugby și fotbal au stat la baza câștigurilor încasate.

Astăzi oferta este mai „slăbuță”, dar iată care sunt recomandările single propuse și argumentate de echipa noastră.

Eibar – Athletic Bilbao, La Liga

În Primera Division,  lupta pentru ultima poziție de Europa League e din ce în  ce mai strânsă. Athletic Bilbao are de recuperat 2 puncte față de Real Sociedad pentru a reveni pe poziția a 6-a. Bascii au un moral mai bun decât al celor de la Eibar deoarece, în ultimele 4 meciuri directe au obținut 3 victorii. În ultimele 2 întâlnire dintre cele 2 echipe s-au înscris 11 goluri.

Gazdele de la Eibar au surprins multă lume în acest sezon prin forța ofensivă pe care o arată. În 8 din ultimele 9 meciuri Eibar a marcat minim un gol, fapt ce demonstrează că gazdele de astăzi joacă un fotbal bazat pe cartea atacului. De partea cealaltă bascii, sunt o echipă la fel de ofensivă, înscriind cel puțin un gol în ultimele 7 partide. Acest meci se anunță unul cu goluri în ambele porți, dacă se vor respecta cifrele celor două echipe.

Partida  va avea o miză mare pentru ambele echipe. Obținerea celor 3 menține echipa câștigătoare în cursa de a reprezenta Spania în sezonul viitor al cupelor europene.

Pronostic: ambele marchează

Cotă: 1.75 la Betfair Exchange (fă-ți cont aici)

Miză: 6/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Suttgart vs. Union Berlin, Bundesliga 2

Meci tare în Bundesliga secundă astăzi cu începere de la ora 21.15. Liderul Stuttgart primește vizita echipei clasate pe poziția a 4-a, Union Berlin, dar care se află la doar 3 puncte în spate, ceea ce face ca miza să fie extrem de mare.

Se vor înfrunta două din cele mai bune ofensive ale competiției în acest sezon, iar o victorie a oaspeților de azi ar face ca primele 4 clasate să fie la egalitate perfectă de puncte cu doar 4 etape înainte de final și să ne așteptăm la un finish „la fotografie”.

Oaspeții au început anul 2017 cu o serie incredibilă de 7 victorii și un egal, însă înainte de victoria de etapa trecută au cules doar un punct din precedentele 3 meciuri.  Cea mai bună clasare din storia clubului este pe locul 6 a Bundesligii secunde obținută chiar sezonul trecut, dar în acest an își pot vedea visul cu ochii.

Stuttgart trece printr-o perioadă de inconstanță în rezultate, câștigând doar 2 din ultimele 7 meciuri, aspect care le-a distrus avansul confortabil pe care îl obținuseră față de urmăritoare la un moment dat. Gazdele nu se pot baza pe starul Carlos Mane, accidentat.

Suttgart a câștigat 71% din meciurile disputate pe propriul teren în acest sezon (10-2-2).

Pronostic: 1X & ambele marchează

Cotă: 2.05 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)

Miză: 5/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Patronato de Parana vs. Olimpo, Primera Division Argentina

Începând cu ora 1.00 la noapte se va desfășura un meci care sunt convins că ar atrage puține din privirile iubitorilor de fotbal prin prisma potențialului de spectacol pe care îl oferă combatantele implicate. Echipele clasate pe locul 20, respectiv 22 din campionatul argentinian nu prezintă interes pentru microbiști, însă poate prezenta pentru pariori.

Gazdele au pierdut doar 2 din cele 9 meciuri disputate pe propriul teren în acest sezon și sunt fără victorie de 5 etape, serie căreia vor să îi pună capăt astăzi. Olimpo este fără victorie în 9 din ultimele 10 deplasări, iar în ultimele 7 consecutive meciurile lor au produs maxim 2 goluri, ca de altfel și ultimele 3 partide directe.

Gazdele au obținut un egal cât o victorie etapa trecută la Boca Juniors și vin cu un moral ridicat. Cristian Villanueva și Carlos Rodriguez sunt suspendați de la oaspeți, iar absența lor poate cântări mult în economia jocului.

Pronostic: 1X & NU marchează ambele echipe

Cotă: 2.30 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)

Miză: 3/10

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Pescara vs. AS Roma, Serie A

Cu o singură victorie în 16 meciuri disputate pe propriul teren în acest sezon, Pescara nu are prea multe șanse în această seară împotriva Romei. Ceea ce putem remarca, însă, este faptul că „delfinii” au înscris de fiecare dată ce puțin un gol în 6 din ultimele 7 partide disputate aici până la sosirea campioanei Juventus .

Roma a marcat în 10 din ultimele 11 deplasări în Serie A, iar o victorie astăzi îi poate îndepărta pe elevii lui Spaletti la 4 puncte de locul 3 ocupat de Napoli, rămânând astfel cam singura posibilă adverdară reală pentru Juventus în cursa pentru titlu, după egalul înregistrat ieri de Napoli la Sassuolo.

Partida din tur de pe Olimpico a produs un spectacol decent, închiată cu 3-2 pentru romani. Caprari și Hugo Campagnaro sunt cei mai în formă jucători ai gazdelor, iar dacă vor marca ambele echipe vom asista la un lucru destul de rar în Serie A: o etapă în care absolut toate echipele au marcat cel puțin un gol în meciurile disputate.

Pronostic: 2 &  ambele echipe marchează

Cotă: 2.15 la Betfair Sportsbook (fă-ți cont aici)

Miză: 3/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.