Flash Tips: 4 recomandări de pariere argumentate pentru marți

0

Primele două ponturi din snooker oferite cititorilor noștri au fost un real succes, contribuind la ascensiunea profitului lunar care poate fi verificată în secțiunea de bilanț din meniu. Astăzi vom paria pe 4 meciuri din fotbal, baschet și snooker și iată care sunt recomandările și argumentările echipei noastre.

Fenerbahce – Panathinaikos, Baschet, Euroliga

Fenerbahce, trupa antrenată de Zeljko Obradovic are 2-0 la general după două victorii clare obținute în fieful grecilor. Turcii au câștigat clar ambele meciuri la 13, respectiv 5 puncte. Putem spune că Fener a câștigat destul de clar ambele partide, dar acestui lucru s-a întâmplat din cauza lui Bogdan Bogdanovic care și-a adus decisiv aportul în cele două victorii.

În primele două meciuri sârbul a reușit 48 de puncte, toate din acțiune pentru că el nu a beneficiat de nicio aruncare de la linia de libere. El a fost desemnat în ambele meciuri MVP. Chiar dacă Fenerbahce a învins pe Panathinaikos de 3 ori în 3 meciuri în acest an, grecii rămân periculoși.

VEZI AICI CUM POȚI CÂȘTIGA PESTE 4500 DE RON PE SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI CU DOUĂ PONTURI DE LA SUPERBET!

Cu orgoliul rânit, grecii vor încerca să oprească ofensiva turcilor. Chiar dacă în timpul sezonului cei de la Fener nu au obținut rezultate demne de valoarea lotului, Obradovic ne arată că echipa sa atinge vârful de formă în cea mai importantă parte a stagiunii. Fener a pierdut doar 4 meciuri pe propriul teren  în sezonul regulat. Ținând cont că evoluează în fața propriilor fani turcii sunt favoriți la obținerea celei de-a treia victorii si după să își facă planuri pentru semifinala în care vor întâlni pe Real sau Darussafaka.

Sfertul 4 este unul foarte important în care, dacă este condusă, echipa oaspete va risca totul pe aruncări de la 3 puncte și pot fi surprinși foarte ușor pe contre, exact cum s-a întâmplat și în întâlnirile anterioare. Cota obținută prezintă valoare.

Pronostic: Fenerbahce câștigă sfertul 4 în handicap asiatic de -1.5 puncte

Cota: 2.00 la Unibet (fă-ți cont aici și joacă această cotă)

Miza: 4/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Atletico Madrid – Villareal, La Liga

Duelul celor mai bune defensive va avea loc astăzi în Primera. Aflată pe locul al treilea în clasament Atletico va încerca să țină de această poziție pentru a juca sezonul următor direct în grupele Uefa Champions League.

Atletico Madrid a suferit o singură înfrângere pe Calderon în ultimele 9 meciuri jucate în toate competițiile. Cea care a reușit să învingă pe cei de la Atletico a fost, Barcelona. În ultimele 9 partide jucate pe teren propriu de Griezmann și compania au marcat minim un gol în poarta adversă.

Despre Atletico Madrid știm că, ’’Cholo’’ Simeone este un as al defensivei. Dar pentru a ne da seama de defensiva celor de la Villareal trebuie să remarcăm faptul că în ultimele 3 meciuri contra celor de la Atletico nu au primit gol. În ultima vreme defensiva ’’submarinului gaben’’ nu si-a făcut treaba foarte bine deoarece oaspeții de astăzi au primit gol sau  goluri în ultimele 3 partide.

Pronostic: 1 & SUB 3.5 goluri 

Cota: 1.85 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici și pariază cota)

Miza: 5/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Ronnie O’Sullivan – Ding Junhui, Snooker, Campionatul Mondial

Un meci care putea fi oricând o finală la această ediție a campionatului mondial are loc foarte devreme, în sferturile de finală.  Astăzi o să îl vedem la lucru pe omul care a revoluționat acest sport, Ronnie ’’ The Rocket’’ O’Sullivann.  Acesta îl va întâlni pe chinezul Ding Junhui, nimeni altul decât finalistul de anul trecut de la Crucible.  Ronnie este cel mai iubit dintre toți jucătorii care sunt în activitate și este considerat unul dintre cei ,mai talentați jucători care au practicat acest sport. Ronnie este cel mai rapid jucător și de la această ediție de la Crucible. În acest meci Ding va fi jucătorul mai calculat iar englezul responsabil cu loviturile mai spectaculoase. Cei doi jucători sunt buni prieteni în afara competițiilor și uneori între turnee se antrenează împreună.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Chiar dacă în anii trecuți Ronnie nu a reușit performanțe notabile la Crucible, în acest an englezul arată o formă de zile mari și snooker-ul arătat de el este unul care dă speranțe fanilor. Adversarii cu care Ronnie s-a întânit la acest turneu nu au reușit să câștige mai mult de 7 jocuri. În  primul meci cu Wilson a câștigat cu scorul de 10 la 7 iar în sferturi la învins fără drept de apel pe Shaun Murphy, 13-7.

Ding Junhui este câștigătorul unei optime de finală 100% chinezească. El l-a întâlnit pe conaționalul său Liang Wenbo. Ding a facut un meci slab, putem spune. Acest meci a ajuns în joc decisiv și doar inspirația de moment a lui Ding a făcut ca Liang să fie eliminat.  Ding la conferința de presă a declarat că joacă împotriva unuia dintre eroii săi și vrea să etaleze cel mai bun snooker al său.

Ronnie are avantajul moral de partea sa pentru că nu a fost învins de 5 meciuri de Ding. În acest meci vor conta foarte mult primele frame-uri, pentru că dacă Ronnie va începe bine pentru Ding va urma un meci foarte greu. Acest meci se va desfășura după regula cel mai bun din 25 de frame-uri sau primul la 13.

Pronostic: Ronnie -2,5 frame-uri

Cota: 1,87 la Unibet (fă-ți cont aici și joacă această cotă)

Miză: 4/10

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Mark Selby – Marco Fu, Snooker, Campionatul Mondial

Numărul 1 mondial și campionul mondial de anul trecut va juca și astăzi  la Crucible după ce ieri a disputat doar 3 jocuri pentru a-l învinge pe Xiao Guodong. Selby a pierdut doar 8 jocuri în cele 2 meciuri disputate la acest mondial.  Selby care este favorit și anul acesta a declarat că își dorește și are ca obiectiv să câștige un nou titlu la Crucible. Selby a arătat că este într-o formă bună și prin victoria la Openul Chinei, turneu ce s-a disputat înainte de acest Campionat Mondial. Selby a mai avut ratări la unele bile ușoare în meciul cu Guodong, dar chinezul nu a avut valoarea necesară de a profita de orice greeală a lui Selby.

Marco Fu este jucătorul care a stat foarte mult timp în competiție. În meciul din primul tur, cu Luca Brecel a câștigat în meci decisiv cu scorul de 10-9. În acel meci Marco Fu a fost condus în marea majoritate a timpului, dar a avut puterea mentală și a recuperat  dezavantajul și a câștigat. În optimi a urmat întâlnirea cu Neil Robertson, meci în care cei doi jucători au mers de la egal la egal. În sesiunea decisivă s-a întrat cu scorul de 8-8. Această sesiune a fost una în care Marco FU și Robertson s-au întrecut în ratări . Fu a dovedit o tărie mentală extraordinară și a câștigat cu scorul de 13-11. Pentru acest meci cred că la Marco Fu se va simți atât oboseala fizică, dar și cea mentală și în plus Selby nu este un jucător care iartă când are tacul în mână.

Întâlnirea dintre Mark și Marco se anunță echilibrată dacă este să privim statisticile, dar evoluțiile de la acest mondial sunt în favoarea lui Selby. Selby a  suferit o singură înfrângere în fața lui Marco Fu în ultimele 6 meciuri.

Pronostic: Selby câștigă la -2.5 frame-uri diferență

Cota: 1,80 la Unibet (fă-ți cont aici și joacă această cotă)

Miză: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.