Flash Tips: vezi recomandările în regim single ale zilei de marți

0

Pentru amatorii de cota 2 avem astăzi 4 ponturi argumentate de echipa noastră pe care le recomandăm în regim single, la cotă medie 1.94.

Granollers – Del Potro, ATP Lyon

Argentinianul Juan MArtin del Potro continuă la Lyon, în Franța, pregătirea pentru turneul de la Roland Garros, iar adversarul pe care sorții i l-au scos în cale în primul tur este ibericul Marcel Granollers.

Săptămâna trecută, Delpo a făcut reglajele necesare la Madrid, a obținut trei victorii bune, la Dimitrov, Edmund și Nishikori, și a fost oprit de Djokovic în sferturi, iar jocul pe care l-a arătat a fost unul de un nivel bun, incomparabil mai bun decât tot ce a arătat Granollers, care traversează un sezon de zgură dezastruos.

Spaniolul are o singură victorie (cu Jaziri, la Barcelona), iar patru dintre cele cinci înfrângeri au venit în minimum de seturi. Delpo e proaspăt, caută cât mai multe meciuri în picioare înainte de French Open, e jucătorul mult mai bun și șansele să prelungească vreunul dintre seturi contra unui oponent ieșit complet din formă sunt foarte mici.

Pronostic: 2 și under 20.5 game-uri

Cota: 2.13 la SuperBet (pariază și participă la promoția legendară)

Miza: 5/10

Kicker – Kyrgios, ATP Lyon

Argentinianul Nicolas Kicker va juca, astăzi, unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei de jucător profesionist. Ajuns la 25 de ani, sudamericanul nu a intrat niciodată în top 90 ATP, e un zgurist care abia în acest an a început să ia contactul cu turneele mari, iar misiunea sa în fața australianului Nick Kyrgios se anunță dificilă.

Chiar dacă i-a bătut în minimum de seturi pe Lazov, Polansky și Brown, lui Kicker tot îi va fi foarte greu, dacă nu imposibil, să compenseze lipsa de experiență și de valoare în fața unui jucător de top.

Kyrgios vine la Lyon după o înfrângere în fața lui Nadal, la Madrid, și o săptămână în care a sărit peste turneul de la Roma. Singurul dubiu ar fi putut fi legat de acomodarea australianului cu o zgură lentă precum cea din Franța, dar Kyrgios a jucat deja un meci la Lyon, pe tabloul de dublu, l-a câștigat, iar acum ar trebui să-și treacă în carnețel și o victorie lejeră la simplu, contra unui oponent care se va lupta din răsputeri, dar care nu are armele necesare pentru a se ridica la nivelul său.

Pronostic: SUB 20.5 game-uri

Cota: 1.90 la Fortuna (fă-ți cont aici și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 300 de Ron)

Miza: 5/10

Monteiro – Edmund, ATP Lyon

Mare amator de tiebreak-uri și meciuri foarte lungi, stângaciul brazilian Thiago Monteiro va sta față în față, în primul tur de la Geneva, cu britanicul Kyle Edmund, iar confruntarea lor va fi exemplul perfect de duel între un tenismen care preferă lentoarea zgurii și unul care se dă în vânt după suprafețe rapide.

Edmund e jucătorul mai în formă, e favorit la câștigarea meciului, vine după două victorii în calificări, cu Langer și Sandgren, dar calitățile lui Monteiro și dârjenia cu care vine în fiecare meci ne fac să credem că brazilianul se va dovedi un underdog mult mai greu de depășit decât o arată cotele.

În general, Monteiro duce foarte multe seturi la tiebreak, joacă meciuri lungi și foarte lungi și se poate baza pe un serviciu care să-l scoată din încărcătură. E obișnuit cu zgura și ar trebui să facă un meci decent, iar serviciul și forma lui Edmund reprezintă un alt argument puternic pentru un over la o linie deloc mare.

Pronostic: Peste 21,5 game-uri

Cota: 1.93 la Unibet (fă-ți cont aici și ai un bonus de 250 de Ron la prima depunere)

Miza: 6/10

Gaz Metan Mediaș – Concordia Chiajna, Liga 1

Concordia Chiajna are nevoie de punct sau puncte la sfârșitul meciului de la Mediaș cu Gaz Metan. Partida se anunță una dintre ultimele șanse pentru ilfoveni de a mai scăpa de retrogradare sau de baraj. Cei de la Mediaș chiar dacă sunt în partea superioară a clasamentului au nevoie de puncte în lupta pentru locul 2.

Gaz Metan are un singur punct avans față de FC Voluntari care îi amenință locul secund. Pe propriul teren gazdele vin după 2 victorii în ultimele 2 partide. În 4 din ultimele 5 meciuri ale medieșenilor a înscris o singură echipă. În 5 din ultimele 7 meciuri disputate acasă, Gaz metan a marcat.

Chiar dacă a obținut 2 victorii în ultimele 3 meciuri, Concordia Chiajna joacă destul de slab. În ultimul joc a fost învinsă la Severin de Pandurii Târgu Jiu după ce a condus cu scorul de 1-0. Echipa lui Dan Alexa a obținut doar 2 puncte în meciurile din deplasare în acest play-out.

Pronostic: ambele marchează

Cota: 1.80 la Betfair (fă-ți cont aici și ai un bonus de 450 de Ron)

Miza: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.