Ponturile Zilei: Cinci partide de pe urma cărora obținem profit!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21 Serbia U21 vs. Spania U21 Peste 2.5 goluri1.70  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21 Macedonia U21 vs. Portugalia U21 Portugalia câștigă ambele reprize 1.95  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Voteli Liga Europeană (F) Franța vs. Georgia Sub 126.5 puncte 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP HalleBautista R. vs. Zverev A.0-21.90  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Irlanda Fotbal Premier DivisionDerry City vs. Cork CityPeste 2.5 goluri1.70  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.81PROFIT: -4.65

 

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Serbia U21 vs. Spania U21, Campionatul European

Deja ajunsă în careul de ași, Spania va disputa ultimul meci din faza grupelor contra Serbiei, care are un singur punct după două meciuri, obținut în partida cu Macedonia. Ibericii au punctaj maxim și un golaveraj de 8-1, astfel că pentru acest meci spaniolii își vor putea menaja cei mai importanți jucători pentru viitoarele meciuri. Practic, sârbii mai au șanse doar teoretice pentru calificarea în semifinale, deoarece ei trebuie să obțină cele trei puncte astăzi, iar Portugalia să piardă în fața Macedoniei. În acest meci sperăm să vedem un spectacol ofensiv, pentru că Serbia vine după un meci cu patru goluri marcate, iar în ultimele patru partide ale spaniolilor s-au înscris minim trei goluri.

Macedonia U21 vs. Portugalia U21, Campionatul European

După ce a pierdut în fața Spaniei cu scorul de 3-1, Portugalia are șansa relansării în fața unui adversar aparent facil la prima vedere, Macedonia. Lusitanii nu mai au nicio șansă de a ajunge pe prima poziție, dar au nevoie de victorie pentru a fi cea mai bună echipe de pe locul 2 și a obține biletele pentru semifinale. Chiar dacă macedonenii înainte de acest Euro au obținut 8 succese în 12 partide, în Polonia nu au simțit gustul victoriei.

Franța vs. Georgia, Liga Europeană

Finalul săptămânii programează o nouă etapă din Liga Europeană la volei feminin. E un meci dezechilibrat, în care Franța nu va avea bătăi de cap, astfel că singura problemă este reprezentată de diferența înregistrată la final pe tabelă.

Am avut un meci scurt în urmă cu o săptămână, în care Franța s-a impus cu 3-0, la 20, 11 și 21, dar diferența dintre cele două echipe este clar mai mare de atât. Având avantajul terenului propriu astăzi, foarte probabil Franța se va impune și mai categoric.

Roberto Bautista vs. Alexander Zverev, ATP Halle

La o lună și jumătate după ce s-au întâlnit pe zgura de la Munchen, Bautista și Zverev se vor afla față în față și pe iarba de la Halle. E un aspect ce-l transformă pe Zverev în mare favorit, în condițiile în care ibericul preferă suprafețele mai lente.

E 2-1 în întâlnirile directe în favoarea spaniolului, dar raportul de forțe s-a schimbat în ultima perioadă în fața lui Zverev, care a arătat o formă bună în precedentele două meciuri disputate la acest turneu.

Derry City vs. Cork City, Premier League

E un sezon în care Cork City defilează în Irlanda, iar diferența dintre liderul autoritar și restul formațiilor este imensă. Cork are 52 de puncte obținute dintr-un maxim de 54, are cel mai bun atac și cea mai bună apărare, astfel că este lesne de înțeles de ce are și astăzi prima șansă. Derry City se menține în cursa pentru Europa League, însă vine după un 2-3 la Bray, o rivală directă la un loc pe podium, ce a coborât-o pe locul 5.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.