Biletul Zilei 31 ianuarie. Cota finala 5.97 pentru finalul unei luni profitabile

0

Cu sacii în căruță și o profitabilitate operațională pentru Ianuarie 2017 ce indică un procentaj ROI de +25% la Biletul Zilei, varianta de astăzi ne permite să atacăm un factor multiplicator final ce ne poate înmulți miza de 6 ori în caz de câștig. Staking-level-ul rămâne la valori sub medie din moment ce varianta implică 3 evenimente combinate, iar un eventual succes astăzi vine ca un bonus pentru nivelul lunar de profit targetat.

Burnley primește vizita lui Leicester pe Turf Moor în această seară, iar parcursul senzațional al nou-promovatei în propriul fief continuă, elevii lui Sean Dyche obținând aici 25 din totalul de 26 de puncte. Leicester nu a mai învins în deplasare de 14 etape.

Crystal Palace a încasat cel puțin 2 goluri în 6 din ultimele 7 partide disputate, iar deplasarea la Bournemouth nu pică deloc bine, trupa lui Sam Allardyce fiind fără victorie în deplasare din Septembrie 2016.

Birmingham, echipa antrenată de Gianfranco Zola, primește pe St Andrews noua echipă a lui Adi Popa, Reading. Oaspeții sunt pe 3 și țintesc promovarea, însă pe teren străin sunt mult mai vulnerabili. De când a preluat Zola echipa, ambele echipe au înscris în 80% din meciurile disputate de Birmingham pe propriul teren și chiar dacă sunt fără victorie de 9 etape, meciurile gazdelor din această seară au fost spectaculoase, în 64% din ele înscriindu-se minim 3 goluri, la fel ca în 62% din meciurile disputate de Reading pe teren străin.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Burnley vs. Leicester 1X 1.50 1-0 Da
 Anglia Fotbal Premier League Bournemouth vs. Cr. Palace gazdele înscriu minim 2 2.02 0-2 Nu
 Anglia Fotbal Championship Birmingham vs. Reading peste 2,5 goluri 1.97 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 5.97MIZĂ (unități): 3/10 Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.