Pariere responsabilă

Legea din România interzice persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani să participe la la activități legate de jocuri de noroc! Conținutul articolelor de pe www.piatadeponturi.ro cuprinde și informații referitoare la cotații ale evenimentelor sportive la casele de pariuri, astfel că am considerat că accesul persoanelor sun 18 ani este interzis.

Colectivul redacțional al www.piatadeponturi.ro încurajează parierea responsabilă. Jocurile de noroc trebuie tratate ca o activitate de recreere și nu ca o sursă sigură de realizare de venituri. Orice jucător se supune riscului de a pierde anumite sume de bani. Încurajăm evaluarea corectă a situației financiare personale înainte de stabilirea mizei pe care doriți să o plasați la jocuri de noroc.

Sub nicio formă www.piatadeponturi.ro nu poate garanta cititorilor furnizarea informații precise cu privire la rezultatul final al unui eveniment sportiv sau exactitatea unor anumite câștiguri. În cadrul articolelor de analiză a evenimentelor sportive  oferite pe site, fiecare specialist va furniza și anumite pronosticuri care trebuie tratate ca și punct de vedere personal asupra rezultatului final al respectivului eveniment.

Vă sfătuim să nu pariați mai mult decât vă permiteți, să nu mizați bani pe care îi aveți destinați altor scopuri prioritare îndeplinirii nevoilor personale. Nu împrumutați bani pentru a-i folosi ca miză la jocurile de noroc și nu încercați să recuperați pierderile suferite depășind bugetul alocat.

Pentru consiliere psihologică sau aprofundarea aspectelor importante ale activităților legate de jocuri de noroc, recomandăm www.gambleaware.co.uk–o asociație independentă cu scop caritabil ce se ocupă cu cercetarea, educarea și consilierea persoanelor cu privire la impactul pe care îl pot avea pariurile sau jocurile de noroc asupra vieții de zi cu zi.