TERMENI SI CONDITII

TERMENI ȘI CONDIȚII

PiatadePonturi.ro este un website de profil sportiv, administrat de SC Global Sports Services SRL, cu sediul in București, România. In cadrul website-ului sunt prezentate analize, idei și sugestii de predicții referitoare la rezultatul final al diverselor competiții sportive. Publicul țintă al articolelor publicate pe www.piatadeponturi.ro este format din persoane cu vârsta minimă de 18 ani, interesate de sport si pariuri sportive.

Conținutul de calitate oferit de către redactorii, analiștii și editorii site-ului www.piatadeponturi.ro poate fi accesat prin diferite tipuri de abonamente puse la dispoziția doritorilor în cadrul secțiunii ABONAMENTE. În cadrul articolelor există și conținut statistic preluat din terțe surse, aupra cărui exactitate nu ne putem asuma întreaga responsabilitate.

Predicțiile referitoare la rezultatul final al evenimentelor sunt păreri subiective ale analiștilor colaboratori ai site-ului, în niciun caz nu trebuie luate ca și informații sigure culese din viitor. Toate avancronicile, analizele și pronosticurile recomandate reprezintă doar o sursă de inspirație pentru abonați.

Opțiunile de pariere și de stabilire a mizelor pariate sunt responsabilități exclusive ale fiecărei persoane în parte! Colectivul www.piatadeponturi.ro nu își poate asuma responsabilitatea asupra fluctuațiilor situației financiare ale vreunui abonat ca urmare a plasării de pariuri inspirate din predicțiile afișate pe site. Din motive de confidențialitate sau securitate, este posibil ca numele sau imaginile de profil afișate pe site ale unor analiști să nu fie cele reale.

www.piatadepontrui.ro nu oferă posibilitatea clienților de a plasa pariuri online sau jocuri de noroc pe site.

Condițiile politicii  de confidențialitate sunt descrise aici.

Condițiile politicii de returnare sunt descrise aici

ÎNCURAJĂM PARIEREA RESPONSABILĂ

Colectivul www.piatadeponturi.ro  sfătuiește cititorii să considere pariurile sportive ca pe o activitate de recreere și să nu cadă pradă dependenței față de jocurile de noroc.