Bilet de cota 3.00 pentru vineri seara de la Mihalache

0

Ca in fiecare final de sezon, cotele sunt foarte sensibile si bookmakerii trebuie sa-si ia masuri de protectie, astfel ca valoarea acestora este alterata foarte rapid, dupa doar cateva pariuri, iar in ultimul timp ati intalnit astfel de cazuri si la pariurile pe care le-am propus eu.

Mi-a atras atentia un meci din Franta Ligue 2, unde mai sunt doar 3 etape de disputat până la finalul de sezon, iar situatia la retrogradare este una destul de complicata. Weekendul trecut am mizat pe victoria lui Nancy cu Auxerre, la o cota care a iesit pe piata la valori peste 2.10 si ulterior a scazut pana sub 1.80. S-a terminat 2-1 pentru gazde, dar problema este ca Nancy nu a reusit sa mentina rezultatul pozitiv intorcandu-se cu coada intre picioare de la Le Havre. Insa elevii lui Patrick Gabriel au avut noroc pe de alta parte, pentru ca si Bourg Peronnas a luat-o zdravan la Orleans, cu 5-1, iar Quevilly Rouen a fost egalata in ultima faza la Tours, dupa ce preluase conducerea in minutul 90.

Sa va explic un pic cum sta situatia: Tours, adversara lui Nancy de vineri seara, este retrogradata matematic, practic ei joaca pentru nimic! Quevilly este cea de-a doua echipa care este pe loc de retrogradare directa, cu 29 de puncte, la 3 distanta de Nancy, care in prezent se afla pe loc de baraj. Ultimul loc salvabil este ocupat de Bourg Peronnas, echipa aflata la doar un punct avans fata de Nancy.

In aceasta etapa Quevilly primeste vizita lui Valenciennes, echipa care nu are grijile retrogradarii, dar nici nu mai poate urca nicaieri, caz in care anumiti tipsteri au considerat ca gazdele au o misiune usoara, iar in urma pariurilor efectuate, cota pe victoria lui Quevilly a scazut la 1.75 de la 1.90. Totusi, parerea mea este ca in aceste conditii avem mai multa valoare pe X2 care a ajuns la 2.01! Sa nu uitam ca Valenciennes are o singura infrangere in ultimele 5 etape iar Quevilly o singura victorie!

Bun, in conditiile in care Bourg Peronnas va avea meci greu cu Brest, echipa aflata intr-o batalie stransa pentru un loc in play-off-ul pentru promovare, avantajul pare sa fie de partea lui Nancy, care va juca impotriva lanternei rosii, echipa care nu mai are gram de motivatie si va retrograda indiferent de rezultatele de acum incolo. O victorie ar fi de aur pentru Nancy, care ar putea urca pe loc salvabil. Suportul fanilor este la standarde inalte, iar toate indiciile duc catre o victorie a gazdelor.

Daca vrei sa pariezi online, cele doua pronosticuri recomandate, combinate pe acelasi bilet, te recompenseaza cu o cota finala de valoarea 2.95 la Casa Pariurilor.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.