Biletul zilei: cotă de 3.10 pe meciuri din Champions League, Premier League și EHF European League

0

Prieteni, venim după o zi în care biletul ne-a ieșit lejer. Astăzi încercăm 3 evenimente interesante, din Premier League, Champions League și EHF European League. 

Leeds United practică un fotbal total. Filosofia lui „El Loco” Bielsa este să atace non-stop, cu un pressing ucigător. Asta duce la multe oportunități de gol. Leeds are a treia medie din Premier League în ceea ce privește șuturile pe spațiul porților adverse, 5,33 execuții/meci. Southampton nu stă nici ea rău, cu o medie de aproape 4 șuturi pe spațiul porții în fiecare partidă.

Lazio – Bayern este una dintre cele mai dezechilibrate optimi de finală din actuala ediție a Champions League. În ciuda unei perioade mai dificile, bavarezii rămân superiori la toate aspectele. Golgeterul Robert Lewandowski este apt de joc astăzi și pregătit pentru o nouă reprezentație. De cealaltă parte, Lazio vine după o perioadă obositoare în Serie A, fapt care se va resimți împotriva tăvălugului neamț.

Wisla Plock dovedește că locul ei nu era în EHF European League, ci în Liga Campionilor. Are victorii pe linie în grupa A și un golaveraj impresionant, 245-183. Adversara de astăzi este ocupanta locului secund, Ademar Leon. Cele două s-au întâlnit și în urmă cu 3 zile, iar deznodământul a fost categoric, o victorie fără emoții a polonezilor, scor 29-22. Nu văd cum ar putea să piardă astăzi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueLeeds United – Southamptonpeste 8,5 șuturi pe poartă1.55
Uniunea EuropeanaFotbalChampions LeagueLazio – Bayern MunchenDraw No Bet Bayern1.39
Uniunea EuropeanaHandbalEHF European LeagueAdemar Leon – Wisla PlockX21.45
COTĂ FINALĂ: 3.10MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.