Biletul zilei: BetCombo special pentru derby-ul FCSB – CFR Cluj

0

Hristos a Înviat! Prieteni, ne-am încărcat bateriile în zilele acestea de sărbătoare și sper să revenim inspirați. Am analizat atent derby-ul FCSB – CFR Cluj și am găsit două pariuri interesante.

FCSB vine după înfrângeri consecutive în play-off, 1-2 cu Sepsi Sf. Gheorghe și 0-2 cu CS Universitatea Craiova. Formația din Capitală a căzut pe locul secund în Liga 1, la două lungimi în spatele campioanei CFR Cluj, așa că disputa de astăzi este vitală. Toni Petrea are în continuare probleme de efectiv. Nu îi poate folosi pe Florinel Coman, Ionuț Panțîru și Valentin Crețu, iar Darius Olaru, liderul de la centrul terenului, este incert.

În mandatul lui Edi Iordănescu, CFR Cluj a recuperat încet, dar sigur, distanță față de FCSB. Antrenorul „feroviarilor” pare să fi găsit și un nou jolly-joker, pe islandezul Runar Sigurjonsson. Acesta a marcat 3 goluri în ultimele două partide, eșecul cu Craiova și victoria 2-0 cu FC Botoșani. Miza disputei de astăzi este una imensă. Niciuna dintre cele două formații nu își permite un pas greșit, așa că totul va fi sub semnul prudenteței și la o intensitate foarte ridicată.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1FCSB – CFR Clujpeste 5,5 cartonașe galbene
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1FCSB – CFR Clujsub 2,5 goluri
COTĂ FINALĂ: 2.30 (BetCombo)MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.