Biletul zilei: cotă 3.63 din Chindia – Rapid și Zalgiris – Fenerbahce

0

Prieteni, astăzi am analizat atent cele două evenimente care ne-au sărit în ochi. Pare aproape imposibil ca lucrurile să decurgă altfel decât pronosticăm. 

Chindia și Rapid se înfruntă în prima etapă a returului din Liga 1. Aici vom miza pe rezultatul la îndemână, un meci închis, între două dintre cele mai defensive formații din Liga 1. Turul este un exemplu elocvent în acest sezon, câștigat de giuleșteni, scor 1-0. Media de goluri din meciurile Chindiei, doar 1.3/dispută, ne face să riscăm puțin și să încercăm o cotă măricică.

Zalgiris Kaunas și Fenerbahce, cele mai slave ofensive din Euroligă, se întâlnesc astăzi, în runda cu numărul 11. Dacă formația din Lituania abia a obținut prima victorie a sezonului, 76-69 contra lui Panathianikos, Fener traversează o formă îngrozitoare. Asta se întâmplă deși vedetele plătite cu milioane de euro pe an, Vesely, Guduric, De Colo, sunt pe parchet. Francezul a avut o prestație jenantă în urmă cu 3 zile, în eșecul 63-71 de la Munchen. A înscris doar două puncte în 24 de minute petrecute pe parchet. De altfel, ultimele două partide ale turcilor au fost inexplicabile. Acasă, cu Milano, au punctat doar de 43 de ori, un minim ce părea imposibil de atins.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Chindia – Rapidsub 1.5 goluri2.27
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligăZalgiris – Fenerbahcesub 152.5 puncte1.60
COTĂ FINALĂ: 3.63MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.