Bilet antepost Campionatul Mondial din Qatar: cotă 8.99 pentru faza grupelor

0

Prieteni, Campionatul Mondial de Fotbal debutează duminică, de la ora 18:00, cu meciul dintre țara-gazdă Qatar și Ecuador. Pregătim o serie de pariuri speciale, antepost. Deschidem seria cu un bilet de cotă 8.99 în care mizăm pe clasamentul final al grupelor.

Grupa A – Se califică Senegal @1.91

  • Grupa A de la Campionatul Mondial are o mare favorită, pe Olanda, apoi calculele sunt deschise. Qatar este țara gazdă și se va baza cu siguranță pe un mic sprijin din partea arbitrilor, dar e greu de crezut că poate spera la o calificare în optimi.
  • În aceste condiții, bătălia pentru locul secund ar trebui să se dea între Ecuardor și Senegal. Sud-americanii au terminat pe locul 4 grupa de calificare. Sunt antrenați de Gustavo Alfaro, iar valorea lotului este de 146.50 milioane de euro, vedetă fiind Moises Caicedo, mijlocașul de la Brighton.
  • Chiar și fără accidentatul Sadio Mane, Senegalul are în continuare un lot excepțional, cotat la 228 de milioane de euro. Câștigătoarea Cupei Africii are în componență vedete precum fundașul Koulibaly și portarul Mendy, ambii de la Chelsea, Sarr, de la Watford, Idrissa Gueye de la Everton, sau cuplul de la Marseille, Pape Hueye și Bamba Dieng.

Grupa B – Țara Galilor se califică @2.25

  • Și grupa B are o favorită clară Anglia, apoi o bătălie interesantă a continentelor și a filosofiilor de viață între SUA, Iran și Țara Galilor. Măcinați de probleme interne, cu un lot net inferior, asiaticii n-ar trebui să conteze în calculele calificării. Statele Unite ale Americii și Țara Galilor însă vor clar acel loc secund.
  • Naționala condusă de Gareth Bale și de Aaron Ramsey, probabil ce mai bună generație din istoria Țării Galilor, revine la un turneu final mondial după cel din 1958. A scris însă istorie la Europene, locul 3 în 2016 și calificare în optimi anul trecut. Lotul pregătit de Robert Page are în componență o mulțime de fotbaliști din Premier League, cel mai important campionat al planetei, precum Ben Davis (Tottenham), Brennan Johnson (Nottingham), Neco Williams (Nottingham), Harry Wilson (Fulham), Daniel James (Fulham), Danny Ward (Leicester) sau Chris Mepham (Bournemouth).

Grupa F – Belgia termină pe locul 1 @1.55

  • Belgia, medaliată cu bronz la Mondialul din 2018, încă nu a reușit să atingă potențialul maxim al unei generații de excepție, conduse de Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Romelu Lukaku. La actuala ediție a fost distribuită în grupa F, alături de Belgia, Canada și Maroc. Lotul naționalei pregătite de Roberto Martinez este cotat la 563.20 milioane de euro, net superior față de al adversarelor din grupă.
  • În mod firesc, bătălia pentru prima poziție în grupă ar trebui să o dea contra Croației. Cel mai recent meci direct între cele două a avut loc în iunie 2021, iar Belgia s-a impus cu 1-0. A controlat partida, 15-7 la ocazii de gol și 10-5 la cornere.

Grupa D – se califică Danemarca @1.35

  • Danemarca poate reprezenta una dintre surprizele plăcute ale turneului final. O echipă bine închegată, cu jucători serioși din campionatele importante și care a avut noroc la tragerea la sorți. În afara campioanei en-titre Franța, nordicii au mai picat cu Austria și Tunisia, naționale fără staruri și fără nimic de speriat.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.