BetBuilder de cotă 3.30 la Rapid – Dinamo

0

Prieteni, avem meci mare astă seară în Giulești. Un Rapid – Dinamo mai tensionat decât în ultimii ani. Am luat în calcul toți factorii și am obținut un BetBuilder de cotă 3.30. 

Rapid stă pe un butoi de pulbere. A rămas singura echipă fără victorie în acest sezon al Superligii. Are doar 4 puncte și împarte ultima poziție cu Farul. Atmosfera va fi una apăsătoare diseară. Neil Lennon era deja contestat de galerie. Replica acidă pe care i-a dat-o lui Marius Șumudică a înrăutățit situația. Giuleștenii l-au pierdut și pe Albion Rrahmani, dar problema nu e neapărat la nivel de lot. Acolo găsesc soluții. De fapt, trebuie să le găsească diseară, altfel situația poate exploda.

Dinamo e revelația debutului de campionat. „Câinii” s-au salvat anul trecut în urma barajului, dar acum joacă fotbalul-șampanie strigat de Ahmed Bani. Au cel mai bun atac din competiție, 13 goluri marcate în 5 etape.

Rivalitatea dintre ele două și forma de moment echilibrează orice diferență de valoare. Diseară vom auzi apărători și crampoane șcrâșnind. Iar cele două defensive au arătat că nu fac față presiunii.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaRapid – Dinamopeste 2.5 goluri
RomaniaFotbalSuperligaRapid – Dinamopeste 4.5 cartonașe
RomaniaFotbalSuperligaRapid – Dinamopeste 23.5 faulturi
COTĂ FINALĂ: 3.30MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.