Biletul zilei: 3 meciuri atent alese din Europa League și Conference League

0

Prieteni, am tot selectat, analizat și reanalizat meciurile serii din Europa League și Conference League. Am ales 3 dintre ele, toate de la ora 22:00.

Royale Union SG și Bodo/Glimt promit sprctacol diseară. Belgienii sunt o nucă tare acasă, în timp ce norvegienii au ajuns la un nivel european la care nu îi mai sperie nimic. Bodo/Glimt a oferit un exemplu elocvent în prima rundă din Europa League, când a învins-o cu 3-2 pe FC Porto.  Și meciul lui Union SG a oferit goluri, un eșec 1-2 pe terenul lui Fenerbahce.

Athletic Bilbao se numără printre favoritele la câștigarea Europa League. Are un lot tare de tot, cu frații Inaki și Nico Williams sau cu Unai Simon, portarul campioanei europene. Bascii au pierdut un singur meci jucat pe teren propriu în anul 2024, iar fortăreața San Mames n-ar trebui să fie cucerită nici de AZ Alkmaar.

Fiorentina, finalista ultimelor două editii din Conference League, are astăzi o misiune cum nu se poate mai ușoară. În Italia vine TNS, o formație aproape amatoare din Țara Galilor. Cum golaverajul contează la finalul grupei, formația viola nu ar trebui să aibă milă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
🇪🇺⚽️Europa LeagueRoyale Union SG  – Bodo/GlimtGG1.70
🇪🇺⚽️Europa LeagueAthletic Bilbao  – AZ Alkmaar1 final1.61
🇪🇺⚽️Conference LeagueFiorentina – TNSHandicap – 2.5 goluri Fiorentina1.62
COTĂ FINALĂ: 4.43MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.