Biletul Zilei: Începem luna cu un combo de încredere medie!

0

Cu o ofertă destul de restrânsă pentru prima zi a lunii, echipa noastră vă propune un combo cu o cotă finală de 1.92. Am ales două dueluri din fotbal, două finale de altfel, meciuri ce se anunță destul de palpitante.

La Klagenfurt, Rapid Viena și Red Bull Salzburg se luptă pentru Cupa Austriei, într-un singur meci în care Salzburg are prima șansă.

Salzburg încă domină fotbalul din Austria. Recent a câștigat cel de-al patrulea titlu consecutiv și forțează și al patrulea event consecutiv. Băieții lui Oscar García au avut un sezon aproape perfect pe plan intern, acolo unde au învins inclusiv pe Rapid Viena, de trei ori din totalul de patru meciuri.

Gruparea din capitală a avut un sezon sub așteptări, terminat pe locul cinci, dar s-a salvat prin calificarea în Cupă, care i-a asigurat participarea în Europa League în sezonul viitor. Teoretic, Rapid nu poate avea șanse prea mari, având în vedere că nu a câștigat de opt partide în fața lui Salzburg.

Lyon și PSG se află față în față în finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Cele două rivale din Franța se vor întâlni în ultimul act de la Cardiff, iar cifrele sunt de partea lui Lyon.

Lyon a avut un sezon aproape perfect, în care a suferit doar trei înfrângeri până acum, toate cu 0-1: prima cu PSG în campionat, iar următoarele două în fazele superioare ale Ligii, cu Wolfsburg și Manchester City. Lyon a primit gol doar în zece partide din acest sezon și are șansa de a-și apăra trofeul cucerit anul trecut, la penalty-uri, cu Wolfsburg.

PSG revine în finala Ligii după doi ani, atunci când a pierdut în fața lui Frankfurt, 1-2, în minutul 90+2. E clar că are șansa a doua astăzi, însă victoria din campionat de la finalul lunii decembrie poate fi un impuls moral, deși și atunci Lyon era favorită.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Austria Fotbal Cupa Austriei Rapid Viena vs. RB Salzburg Salzburg castiga Cupa1.33 1-2 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor – Feminin Lyon vs. PSG 1 1.45 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 1.92MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.