Flash Tips: Primele pronosticuri ale lunii iunie!

0

Începem luna iunie cu patru pronosticuri din sportul european. Echipa noastră a pregătit trei analize din tenis, de la turneul de Grand Slam de la Paris, dar și una pentru duelul din campionatul Suediei de fotbal, dintre Norrkoping și AIK Stockholm.

Norrkoping vs. AIK Stockholm, Allsvenskan

Ar trebui să ne așteptăm la un duel destul de tare astăzi, între Norrkoping și AIK. Sunt două echipe ce au legat rezultate bune, exceptând acel 0-1 al lui AIK din runda trecută, de pe teren propriu cu liderul Malmo, decis la ultima acțiune a partidei.

Norrkoping are patru victorii consecutive și s-a desprins, alături de Malmo, în fruntea clasamentului. Pare a fi o luptă între cele două pentru titlu la cum a arătat raportul de forțe de până acum în Suedia, însă AIK se poate implica și ea cu o victorie astăzi. Defensiva echipei din capitală este fantastică, doar șase goluri primite, iar etapa trecută a cedat pentru prima oară după cinci partide.

Rezultatele directe din trecut sunt de partea lui AIK, dar Norrkoping arată mai bine ca niciodată în acest sezon și poate învinge pe oricine.

Pronostic: 1
Cotă: 2.00 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Karen Khachanov vs. Tomas Berdych, Roland Garros

Cehul Tomas Berdych se poate gândi la un traseu foarte lung la Roland Garros dacă menține jocul arătat în ultimele săptămâni, iar adversarul său de joi va fi unul la îndemână.

Rusul Khachanov face parte din generația tânără din ATP, la doar 21 de ani, dar nu a ajuns, încă, la nivelul în care să fie o sperietoare pentru jucătorii cu adevărat din circuit.

Berdych a jucat la un nivel incredibil în trei dintre cele patru seturi ale meciului cu Struff, a servit exemplar și s-a distrat în unele momente pe serviciul advers, iar un scenariu asemănător ar trebui să fie valabil și pentru confruntarea de azi, pentru că Berdych poate face mult mai bine tot ceea ce poate face și Khachanov.

Pronostic: 0-3
Cotă: 2.38 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Renzo Olivo vs. Kyle Edmund, Roland Garros

Argentinianul Renzo Olivo a oferit cea mai mare surpriză a primului tur de la Roland Garros și l-a eliminat din concurs pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, la capătul unui meci început marți și terminat miercuri.

Olivo a arătat un plan tactic foarte bun în fața lui Tsonga, apelând la multe scurte și căutând să stea departe de dreapta francezului. Cu Edmund, adversar care, la fel ca Tsonga, lovește mingea foarte tare, poate aduna multe mingi câștigătoare, dar oferă și multe puncte pe greșeli neforțate, tactica argentinianului ar trebui să fie una asemănătoare și să dea rezultate.

Olivo vine pe un val de încredere, se simte bine pe zgură, are calități pentru această suprafață, iar adversarul nu e chiar de super clasă. Putem forța un handicap, în condițiile în care linia e permisivă.

Pronostic: Olivo +6.5 game-uri
Cotă: 1.72 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 6/10

Andy Murray vs. Martin Klizan, Roland Garros

Finalist în 2016, britanicul Andy Murray a venit la Roland Garros după un sezon de zgură dezastruos, iar în prima rundă a trecut în patru seturi de rusul Kuznetsov, jucând la un nivel destul de bun în ultimele două manșe.

În turul al doilea, în fața sta va sta slovacul Martin Klizan, care în manșa inaugurală a avut nevoie de cinci seturi pentru a trece de francezul Lokoli și a obține prima victorie la un turneu de Mare Șlem din 2015 încoace.

Klizan nu a avut rezultatele extraordinare în ultimul timp, dar rămâne un tenismen periculos, marele său avantaj fiind reprezentat de forehand-ul năpraznic, lovit cu mâna stângă, care poate produce avarii însemnate în defensiva adversarului. Linia pentru un handicap pe Klizan e mare, slovacul e mai periculos decât o arată cotele, iar Murray a avut momente în meciul cu Kuznetsov în care a fost dominat de un adversar care a lovit puternic și precis, deci mergem pe o partidă pierdută la maximum opt game-uri de Klizan.

Pronostic: Klizan +8.5 game-uri
Cotă: 1.72 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.