Biletul Zilei: forțăm nota pe final de lună cu o cotă triplă!

0

Ultima zi din această primăvară propune o ofertă destul de modestă, cum e și normal pentru această perioadă, însă echipa noastră a selectat 3 meciuri din care putem face profit.

CSMS Iași și FC Voluntari se duelează în penultima etapă a unui play-out modest din Liga 1, ambele formații având obiective doar la nivel declarativ. Iași-ul a încasat doar 3 goluri în acest play-out și are prima șansă la a termina pe prima poziție, în timp ce FC Voluntari și-a depășit condiția câștigând primul trofeu din scurta istorie a clubului. Este interesant de văzut cum se vor comporta elevii lui Niculescu după recenta petrecere cu manele și cupă la grătar.

Istanbul Basaksehir a dus până la capăt lupta pentru titlu cu Beșiktaș, fiind revelația Superligii din Turcia în acest an, iar dacă nu a reușit să se impună în lungul rîzboi pentru campionat, au o șansă mare de a câștiga cupa în această seară, unde pleacă favoriți în fața lui Konyaspor, echipă la care face tușa și fostul jucător al Pandurilor, Ioan Hora.

Cu 21 de victorii în 24 de meciuri pe zgură, Aljaz Bedene a continuat o serie formidabilă și la Roland Garros, unde l-a învins fără mari probleme pe americanul Ryan Harrison, în primul tur. Pentru runda a doua, lucrurile par, însă, să se complice puțin pentru britanicul cu origini slovene, pentru că adversarul va fi unul mult, mult mai experimentat pe zgură. Cehul Vesely a jucat senzațional în prima rundă și l-a eliminat în minimum de seturi pe americanul Jack Sock, la capătul a trei manșe în care nu de multe ori s-a ridicat la un nivel foarte, foarte bun. Bedene a devenit un jucător foarte constant, Vesely are un potențial imens și joacă excelent pe zgura de la Paris, așa că nu e foarte greu de anticipat că cei doi vor pune în scenă un meci cu minimum patru seturi.

VEZI AICI CUM POȚI CÂȘTIGA O GRĂMADĂ DE BANI  LA ROLAND GARROS!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Iași vs. Voluntari sub 3 goluri HA 1.40 1-1 Da
 Turcia Fotbal Cupa TurcieiKonyaspor vs. Basaksehir Basaksehir câștigă minim o repriză 1.55 0-0 Nu
 Franta Tenis Roland Garros Bedene vs. Vesely peste 3.5 seturi 1.50 1-3 Da
COTĂ FINALĂ: 3.25MIZĂ (unități): 4/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.