Biletul zilei: Superligă și duel cu miză în NBA

0

Prieteni, ne-a ieșit biletul etapei din play-off-ul Superligii. A ieșit și biletul zilei de duminică! De ce n-am continua seria câștigătoare? 

Petrolul și FCU Craiova încheie runda inaugurală din play-out-ul Superligii. La Ploiești sunt probleme de tot felul. Fotbaliștii au multe salarii de încasat, echipa nu are un antrenor principal după despărțirea de Florin Pârvu, iar în față vor avea probabil cea mai tehnică formație din play-out. La meciul de pe „Ilie Oană” din sezonul regulat, Petrolul a comis 17 faulturi!

Philadelphia 76ers și Miami Heat se înfruntă la noapte într-un duel tare al Conferinței de Est din NBA. Cele două au bilanțuri identice până în acest punct al sezonului, 37 de victorii și 30 de înfrângeri. Sunt la o victorie în spatele celor de la Indiana, ocupanta ultimului loc de play-off. Așadar, miza e mare! Acum trecem la problemele de lot. Philadelphia nu se poate baza pe MVP-ul Joel Embiid. Lucrurile se echilibrează, pentru că nici Miami nu îți poate folosi principalul marcator, pe Tyler Herro, cu 20.8 puncte/meci. Butler, Love și Jovic sunt incerți la oaspeți.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaPetrolul – FCU Craiovapeste 13.5 faulturi Petrolul1.75
Statele UniteBaschetNBA
Philadelphia –
Miami Heat
victorie Philadelphia (incl. prelungiri)1.75
COTĂ FINALĂ: 3.06MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.