Biletul zilei: Simona Halep – Paula Badosa și meci tare din Euroligă

0

Prieteni, a venit momentul mult așteptat! Simona Halep revine în circuitul WTA. Am pregătit un pariu logic pentru acest eveniment, combinat cu un meci tare din Euroligă.

După un an și jumătate de de pauză, provocată de cazul de dopaj, Simona Halep revine în tenis. Are în față o jucătoare total ieșită din formă și măcinată de accidentări în ultima vreme, pe Paula Badosa. Săa analizăm puțin logic. Halep a pierdut ritmul competițiilor, iar din punct de vedere fizic nu are cum să fie la capacitate maximă. În schimb, a avut timp să exerseze la capitoul serviciu. Simona va încerca să rezolve punctele mai rapid decât de obicei pentru că nu știe cât o țin bateriile.

Anadolu Efes, câștigătoarea Euroligii în urmă cu două și trei sezoane, își cam joacă ultima șansă la calificarea în play-in. Cu 5 etape rămase de disputat, ocupă locul 14. Între ea și formațiile din față, Partizan, Bayern, Valencia și Milano este diferență de o singură victorie. Lotul turcilor este în continuare colosal, în top 3 și ca buget de salarii. Chiar dacă în față are o adversară redutabilă astăzi, pe Olympiakos, Anadolu ar trebui să continue forma bună din ultimele săptămâni. În precedentele două meciuri jucate acasă în Euroligă s-a impus 109-86 cu Bayern și 105-91 cu Maccabi tel Aviv.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisMiami OpenSimona Halep – Paula Badosapeste 65.5% puncte câștigate de Halep cu primul serviciu1.85
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaAnadolu Efes – Olympiakospeste 77.5 puncte Anadolu1.60
COTĂ FINALĂ: 2.96MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.