Biletul Zilei: selecții surpriză pe varianta de astăzi la cotă 2.70

0

Prieteni, după ce am câștigat și varianta propusă ieri la cotă 2.35, astăzi forțăm puțin nota și încercăm o valoare mai mare a cotei finale, dar tot din 2 meciuri combinate pe bilet, însă valoarea cotelor individuale este foarte bună și este foarte posibil să scadă pe parcursul zilei.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Prima etapă a competiției de prim-plan din fotbalul bulgar propune un derby de tradiție între Slavia Sofia și CSKA Sofia, însă duelul este mult mai dezechilibrat din punct de vedere al situației actuale a celor două cluburi decât prin prisma numelor implicate. CSKA s-a întărit și este principala contracandidată la titlu pentru Ludogorets, în timp ce Slavia este aproape de colaps. Lotul este format din mulți jucători care au evoluat la Europeanul U19 și au acumulat oboseală. Cel mai bun jucător al Slaviei a fost vândut la Fiorentina, este vorba de Petko Hristov. În plus, meciul nu se joacă pe stadionul lui Slavia ci pe cel național, iar fanii lui CSKA sunt anunțați undeva în jur de 10.000, deci gazda poate fi considerată echipa armatei.

Duminica se dispută o nouă etapă din Grand Prixul Feminin, iar in grupa a doua valorică are loc partida dintre Kazakhstan și Columbia.

Kazakhstan este ” cenuşăreasa” grupei a doua valorice, având patru înfrângeri din patru partide și doar un set câștigat până acum, în partida cu Germania. Echipa se află intr-o perioada foarte proastă având nu mai puțin de nouă înfrângeri consecutive. Practic, echipa a pierdut toate meciurile din septembrie 2016 până acum, perioada în care a câștigat.doar două seturi. Este clar că dacă vor continua in aceeași notă, la anul Kazakhstan se va intoarce în a treia grupă valorică, de acolo de unde a și venit în acest an.

Columbia vine de asemenea din grupa a treia valorică, însă spre deosebire de adversarele sale pare că s-au acomodat mai bine la nivel superior. Echipa a început prost, cu două înfrângeri 0-3 cu Cehia și Peru, însă si-au revenit repede și au reușit să învingă Croația și Puerto Rico, formatii considerate favorite. Voleiul din Columbia s-a dezvoltat mult în ultima perioadă și începe să aibă un cuvânt de spus pe plan mondial.
Cele două echipe s-au întâlnit și anul trecut în Grand Prix când și-au împărțit victoriile, 3-1 Columbia, 3-2 Kazakhstan.
Mizez pe echipa care se află pe un trend ascendent și care a arătat mai bine in acest an.Cred că echipa Columbiei va prelungi criza prin care trec asiaticele și vor câștiga. Cota de 1.8 oferită de Betfair are valoare.
TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 BUL Fotbal Prva Liga Slavia Sofia vs. CSKA Sofia 2 1.5 1-1 Nu
 Uniunea Europeana Voteli World Grand Prix Kazachstan vs. Columbia 2 1.8 1-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.70 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Nu

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.