Ponturile Zilei: Cotă medie 1.75 pentru cele mai bune patru pronosticuri ale zilei!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Voteli World Grand Prix Kazakhstan vs. Columbia21.87  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis WTA Wimbledon G. Muguruza vs. V. WilliamsPeste 9.5 game-uri în primul set1.79  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP Wimbledon Kubot/Melo vs. Marach/Pavic Peste 3.5 seturi1.59  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ITF Versmold M. Buzărnescu vs. A. Zarytska 2-01.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.75PROFIT: +10.46

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Kazakhstan vs. Columbia, World Grand Prix

Kazakhstan este ” cenuşăreasa” grupei a doua valorice, având patru înfrângeri din patru partide și doar un set câștigat până acum, în partida cu Germania. Echipa se află intr-o perioada foarte proastă având nu mai puțin de nouă înfrângeri consecutive. Practic, echipa a pierdut toate meciurile din septembrie 2016 până acum, perioada în care a câștigat.doar două seturi. Este clar că dacă vor continua in aceeași notă, la anul Kazakhstan se va intoarce în a treia grupă valorică, de acolo de unde a și venit în acest an.

Columbia vine de asemenea din grupa a treia valorică, însă spre deosebire de adversarele sale pare că s-au acomodat mai bine la nivel superior. Echipa a început prost, cu două înfrângeri 0-3 cu Cehia și Peru, însă si-au revenit repede și au reușit să învingă Croația și Puerto Rico, formatii considerate favorite. Voleiul din Columbia s-a dezvoltat mult în ultima perioadă și începe să aibă un cuvânt de spus pe plan mondial.

Cele două echipe s-au întâlnit și anul trecut în Grand Prix când și-au împărțit victoriile, 3-1 Columbia, 3-2 Kazakhstan.

Garbine Muguruza vs. Venus Williams, WTA Wimbledon

Finala feminină de la Wimbledon ne aduce aminte de ce Wimbledon e locul în care jucătoarele de forță se simt în largul lor, iar meciul pentru trofeul din 2017 poate fi văzut drept unul dintre cele mai echilibrate ultime acturi din ultimii ani.

Pentru prima dată după mult timp, în lipsa Serenei, turneul feminin nu a avut parte de o surpriză foarte mare până în finală, iar Muguruza și Venus, două jucătoare cu nume, vor da o bătălie cât se poate de logică, la finalul unei săptămâni în care au fost cele mai bune jucătoare din turneu. Americanca a servit la superlativ, și-a crescut nivelul jocului odată cu înaintarea în competiție, nu a făcut multe break-uri, dar impresia pe care a lăsat-o de fiecare dată când a pășit pe teren a fost că știe ce are de făcut și că nu-i va lăsa multe oportunități advesarei.

Ajutată de Arantxa Sanchez, Muguruza și-a regăsit încrederea, loviturile plate, a intrat în „zonă” și a găsit echilibrul necesar pentru un turneu fabulos. Ne bazăm pe importanța finalei, pe nivelul foarte apropiat dintre cele două și considerăm că importanța primului set le va face pe cele două jucătoare să nu-și asume riscuri foarte mari și să se concentreze, în principal, pe câștigarea propriilor servicii.

Kubot/Melo vs. Marach/Pavic, ATP Wimbledon

Finala turneului de dublu masculin de la Wimbledon este, de fapt, încleștarea dintre cele mai bune perechi pe iarbă în acest sezon. Polonezul Kubot și brazilianul Melo au 13 victorii consecutive, au câștigat la Hertogenbosch și Halle, iar cuplul austriaco-croat Marach/Pavic are 11 victorii și două înfrângeri, oprindu-se în finalele de la Stuttgart și Antalya.

Șansele ca vreuna dintre perechi să câștige cu 3-0 sunt infime, pentru că jocul de dublu e ceva mai complicat decât cel de simplu. Kubot și Melo au jucat cinci seturi în trei din cele cinci meciuri dispputate la Londra, Marach și Pavic au o partidă de cinci seturi și două de patru, semn că niciunii, nici ceilalți nu se pot desprinde ușor de adversarii apropiați ca valoare. Adăugam miza enormă a finalei, suprafața rapidă și tiebreak-urile care se vor juca și constatăm că pronosticul capătă ceva valoare.

Mihaela Buzărnescu vs. Anastasia Zarytska, ITF Versmold

2017 e un sezon fabulos pentru Mihaela Buzărnescu, jucătoarea româncă redescoperindu-și forma care a dus-o printre cele mai bune 150 de jucătoare ale lumii. La 28 de ani, ea a prins un nou moment foarte bun și, în acest moment, are o serie de 18 victorii în ultimele 19 meciuri. Pentru a ne argumenta încrederea în compatrioata noastră e de ajuns să spunem că în ultima lună a câștigat două turnee ITF pe zgură, unul pe hard, iar la Wimbledon a fost oprită de Petra Martic, o jucătoare aflată într-o super formă.

La Versmold, Suedia, turneu în care vânează al patrulea trofeu consecutiv, Buzărnescu a pierdut 16 game-uri până în semifinale, n-a cedat nici un set, iar în semifinala cu Anastasia Zarytska (Cehia, 19 ani, locul 397 WTA) nu ar trebui să piardă prea mult timp.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.