Pariuri Premium vineri 29 septembrie

0

Salutare,

da, ce să zic…ne înecăm ca țiganul la mal. Graficele bilanțului arată clar cu m ne-a mers bine toată luna și acum pe final profitul este în cădere. Să vedem ce putem face pentru a ne redresa.

Pariul Betty PRO

Aici am ajuns la capătul șirului de progresie a mizelor care arată astfel: 10-11. Miza pentru pariul de azi va fi de 21 de unități, iar singura soluție ar fi să existe 2 pariuri câștigătoare consecutiv pentru a termina luna pe profit, asta deși pe 21 septembrie, acum 8 zile, aveam un profit de 1130 de Lei 🙂

Azi merg pe următorul COMBO de cota 1.76. Miza 21 de unități:

  1. QPR vs Fulham – X2 @1.40 – Fulham are o echipă mult mai valoroasă, iar avantajul terenului propriu nu contează în acest derby al vestului Londrei. Managerul lui QPR, Ian Holloway, nu a reușit să învingă Fulham până acum, iar QPR a pierdut toate cele 10 meciuri disputate vinerea până acum!
  2. Arsenal Tula vs. Krasnodar – under 3.5 goluri @1.26 – ultimele 5 partide directe dintre cele două formații au consemnat plasa porții lui Krasnodar nemișcată! S-au marcat maxim 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Krasnodar!

Pariul Easy Money

Am înregistrat cel de-al 3-lea pariu pierzător al lunii, mai dureros este că s-a întâmplat la doar o zi după eșecul suferit cu Dinamo 🙂 Astăzi voi umbla la cea de-a doua parte a băncii pe care o am la dispoziție și voi merge cu ea în sistem parlay până se dublează.

Celta Vigo vs. Girona – 1X @1.166 – Celta este în revenire de formă, în timp ce Girona nu a mai reușit să marcheze în ultimele 4 etape. Acel 4-0 din ultima etapă de pe terenul lui Eibar este un semn că Celta poate lega un șir de rezultate pozitive. Nu au probleme de lot pentru azi.

Miza: 400

Câștig posibil: 466.4

Pariuri Flat Stakes

  1. Ingolstadt vs. Darmstadt – over 2.5 @1.83
  2. QPR vs. Fulham – Fulham HA 0 @1.70
  3. Gaz Metan vs Botoșani – under 2.25 @1.80
  4. Akhisar Beledyie vs Fenerbahce – over 2.5 @1.77

Bilanțul lunar poate fi verificat aici

ATENȚIE: cei care au achiziționat acces Premium se pot înscrie gratuit și pe grupul de facebook Cota2.ro. Accesul este doar pe bază de invitație, iar pentru asta vă rog să îmi dați un friend request aici și să îmi spuneți ce user aveți pe site.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.