Ponturile Zilei: Selecțiile de vineri au o cotă medie de 1.82!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

AICI AI PONTUL DE COTA 4.00 PENTRU SÂMBĂTĂ!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Monaco vs. Montpellier 1 & Peste 2.5 goluri 1.95  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Gaz Metan Mediaș vs. FC Botoșani FC Botoșani HA 0 1.65  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Anglia Fotbal Championship QPR vs. Fulham Peste 2.5 goluri 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională Dunărea Călărași vs. Potaissa Turda Turda +0.5 goluri 1.90  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal NB I Tatabanya vs. Cegledi Peste 47.5 goluri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -5.2

 

Monaco vs. Montpellier

4-0 cu Lille, apoi un 0-3 pe teren propriu cu Porto. Monaco este o trupă de luat în seamă, în ciuda înfrângerii de la mijlocul săptămânii din Ligă, iar rezultatele din Ligue 1 sunt bune până acum.

Montpellier a scos un nesperat 0-0 cu PSG etapa trecută, în care a avut doar 25% posesia mingii, dar a expediat mai multe șuturi pe cadrul porții, 2-1. Va fi probabil un meci asemănător și astăzi pentru fosta campioană, care se va apăra, dar probabil scenariul va fi diferit.

Gaz Metan Mediaș vs. FC Botoșani

0-0 cu Astra și 1-1 cu Juventus București au făcut ca Gazul să ajungă la 6 puncte în acest sezon, o zestre mică, în condițiile în care deja este etapa a 13-a, ultima a turului. Botoșaniul în schimb stă bine, are 23 de puncte, peste Astra, Dinamo sau Viitorul, și se află la doar două lungimi în urma FCSB-ului.

E greu de crezut că Gazul ar putea lua cele trei puncte astăzi, mai ales că singura victorie de până acum a venit în fața unei nou-promovate, Sepsi. Mizăm astfel pe victoria oaspeților, dar vom lua o marjă de siguranță.

QPR vs. Fulham

Orice punct contează într-un campionat atât de echilibrat precum este Championship. QPR și Fulham, obișnuite cu aerul tare din Anglia, se chinuie să revină pe prima scenă și se află față în față astăzi într-un meci în care țintesc victoria.

QPR are patru meciuri fără victorie, iar în ultima dispută de pe teren propriu nu a marcat, 0-0 cu Burton. Totuși, e o echipă ce atrage, având în vedere că golaverajul după 10 etape este 13-13. Massimo Luongo revine după o accidentare și ar putea fi titular astăzi.

Fulham a câștigat 3-1 la Nottingham și are în acest moment 14 puncte în clasament, unul mai mult decât adversarul de azi și patru mai puțin decât locul 6, Ipswich, care duce la baraj. Aboubakar Kamara începe să-și arate valoarea, a marcat în ultimele două partide ale echipei sale și poate fi principalul pericol pentru QPR astăzi.

Dunărea Călărași vs. Potaissa Turda

Înfrângerea de la Focșani nu pică bine Dunării Călărași, iar elanul poate fi ușor tăiat de acel meci care curgea în prima repriză în favoarea ei. Turda este o echipă cu experiență, omogenă, ce vine după o serie de rezultate pozitive, începută din etapa a doua.

Am avut meciuri foarte echilibrate între cele două echipe de-a lungul timpului, iar precedentele două dispute de la Călărași s-au terminat la egalitate.

Tatabanya vs. Cegledi

Cu mai mulți foști jucători din Liga Națională, Tatabanya este în continuare a treia forță din Ungaria. Înfrântă de etapa trecută de Balatonfuredi, formația lui Ionuț Iancu, Demis Grigoraș și Jakov Vrankovic n-are voie încă un pas greșit și va căuta să se revanșeze în fața fanilor.

Victima este perfectă, Cegledi, o trupă ce nu se poate ridica la nivelul echipelor importante din campionat și care are trei puncte după primele patru etape. Va fi cel mai probabil un meci facil pentru gazde, iar linia de over poate fi bătută ușor într-o zi bună.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.