Biletul zilei din Superliga: Hermannstadt – Slobozia și FCSB – Oțelul

0

Prieteni, etapa de Superligă începe cu două meciuri extrem de interesante. Combinăm Hermannstadt – Slobozia și FCSB – Oțelul pentru o cotă atractivă.

FC Hermannstadt și Unirea Slobozia au stări diferite de spirit înaintea disputei din runda cu numărul 3 de Superliga. Sibienii au strâns un singur punct și vin după un eșec clar cu U Cluj, scor 1-3. De partea cealaltă, nou-promovata este revelația startului de sezon. A bătut-o pe Farul și a remizat 2-2 cu FCSB. Adrian Mihalcea a format o echipă interesantă. Agresivă, care nu se mulțumește să se apere jos. Face presing, încearcă în limita posibilităților. Această agresivitate aduce și multe faulturi. La Sibiu, lucrurile nu sunt linișite. Marius Măldărășanu nu e mulțumit de perioada de mercato. Și tensiunea de acolo ne ajută la pariul ales astăzi.

FCSB nu e cu gândul la meciul cu Oțelul. Miercuri, campioana României se deplasează la Budapesta pentru returul cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Champions League. A fost 1-1 în prima manșă, așa că Gigi Becali va menaja cu siguranță mai mulți oameni de bază. Există și un absent de bază, Adrian Șut. Oțelul a pornit bine de tot sezonul. Are 4 puncte, victorie cu Botoșani și remiză 0-0 cu Farul. Dorinel Munteanu își așază ca nimeni altul echipa în defensivă. Dovadă și ultimul meci direct cu FCSB, când Oțelul s-a impus cu 2-0!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalSuperligaHermannstadt – Sloboziapeste 24.5 faulturi2.10
RomaniaFotbalSuperligaFCSB – Oțelulsub 1.5 goluri FCSB1.65
COTĂ FINALĂ: 3.46MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.