Biletul zilei: pariem pe DOUĂ medalii de AUR românești la Jocurile Olimpice

0

Prieteni, România are șanse bune la medalii la Jocurile Olimpice. Am găsit cote excelente pentru două probe în care ar trebui să scriem istorie. A ieșit și un bilet de cotă 11.26.

David Popovici e mare favorit în proba de 200 de metri liber. La 100 metri, unde vom paria noi, e cotat cu a doua șansă, după chinezul Pan Zhanle. Doar că sportivul român e în mare formă. La Europenele din luna iunie a luat medalia de aur cu timpul de 46,88 secunde, al 3-lea cel mai bun timp al probei din ISTORIE!

Barca feminină de 8 plus 1, campioană mondială în 2023 cu un avans de 2,45 secunde față de urmăritoare, e mare favorită la aur și la Jocurile Olimpice. Doar sportivele din Statele Unite ale Americii le pot fura titlul! Motivația e la cote maxime, antrenamentele au decurs bine.

Ca să rotunjim cota mai adăugam ceva ce pare firesc. În competiția de handbal masculin se dădea o luptă în doi, între Danemarca și gazdele din Franța. Cele două au fost adversare ieri, în faza grupelor. Danezii au obținut o victorie zdrobitoare, 37-29. Mikkel Hansen va da totul să își încheie cariera cu un aur olimpic și are ajutoare de nădejde. Pare că nimeni și nimic nu-i poate opri!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaJocurile OlimpiceNatație, 100 metri liber masculinAUR David Popopvici3.25
FrantaJocurile OlimpiceCanotaj, Opt rame cu carmaci (F)AUR România1.65
FrantaJocurile OlimpiceHandbal masculinAUR Danemarca2.10
COTĂ FINALĂ: 11.26

MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.