Biletul zilei: Elveția – Spania și Suedia – Estonia, în Liga Națiunilor

0

Prieteni, am pregătit un bilet interesant din Liga Națiunilor. Mizăm pe un meci tensionat și pe descătușarea unei naționale care a ratat Euro 2024.

Elveția și Spania se înfruntă în Elita Ligii Națiunilor. La debutul în grupă, elvețienii au cedat pe final în Danemarca, scor 0-2. A fost un meci cu mulți nervi și două cartonașe roșii în tabăra lui Murat Yakin. Elvedi și Xhaka au fost eliminați. Nici Spania n-a fost mai inspirată în Serbia, o remiză 0-0. Și acolo a fost multă tensiune. Campionii europeni au primit 5 cartonașe galbene.

Suedia are o națională mult prea bună pentru rezultatele recente. Nordicii au ratat Euro 2024, apoi l-au instalat selecționer pe Jon Dahl Tomasson. Debutul în Liga Națiunilor a fost reușit, o victorie 3-1 în Azerbaidjan. Astăzi, în Suedia vine un adversar de nivel scăzut, Estonia. Ca să vedem cu ce dezechilibru avem de a face, numim câțiva dintre oamenii din ofensiva Suediei: Alexander Isak (Newcastle), Viktor Gyokeres (Sporting), Anthony Elanga (Nottingham), Dejan Kulusevski (Tottenaham) sau Lucas Bergvall (Tottenham).

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga Națiunilor
Elvetia – Spania
peste 3.5 cartonașe1.86
Uniunea EuropeanaFotbalLiga NațiunilorSuedia – Estoniahandicap -2.5 goluri Suedia2.10
COTĂ FINALĂ: 3.88MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.