Biletul zilei: 3 dueluri tari din Liga Națiunilor

0

Prieteni, ultimul bilet din Liga Națiunilor a fost câștigător. Astăzi combinăm 3 partide, fiecare alegere cu explicații pertinente. Aruncați un ochi. 

Albania și Georgia se înfruntă la Tirana, în Liga B din Nations League. Ambele au debutat cu victorii surprinzătoare. Albanezii au trecut cu 2-1 de Ucraina, în timp ce gruzinii au produs un rezultat șocant, 4-1 în fața Cehiei. Starurile Khvicha Kvaratskhelia și Georges Mikautadze au marcat câte un gol și promit să repete performanța și astăzi.

Umilită de Germania în urmă cu 3 zile, scor 0-5, cea mai drastică înfrângere din mandatul selecționerului Marco Rossi, Ungaria va căuta să își spele onoarea în fața Bosniei. Asta înseamnă că ne vom aștepta la un meci tare, fără menajamente. Maghiarii au comis 11 faulturi în fața Germaniei. Linia ar trebui acoperită lejer și astăzi.

Tot în Liga B o găsim în actuala ediție și pe Anglia. Pe Wembley vine astăzi modesta Finlanda. Nordicii au fost spulberați în prima rundă de Grecia, scor 0-3. Diferența de valoare de astăzi este imensă, cea mai mare pe care o vom regăsi între două loturi în actuala ediție de Liga Națiunilor. Anglia e cotată la 1.47 miliarde de euro, în timp ce Finlanda valorează 39.83 milioane de euro.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga Națiunilor
Albania – Georgia
peste 0.5 goluri Georgia1.42
Uniunea EuropeanaFotbalLiga Națiunilor
Ungaria – Bosnia si Hertegovina
peste 10.5 faulturi Ungaria1.80
Uniunea EuropeanaFotbalLiga Națiunilor
Anglia – Finlanda
handicap -1.5 goluri Anglia1.42
COTĂ FINALĂ: 3.62MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.