Biletul zilei de joi: debutul lui Dinamo în Liga Campionilor la handbal, combinat cu alte meciuri tari

0

Prieteni, astăzi nu prea am avut de unde să alegem. N-am stat degeaba și am pregătit un bilet din Liga Campionilor la handbal masculin, toate meciurile de joi, inclusiv debutul lui Dinamo.

Dinamo, campioana României la handbal masculin, a intrat într-o nouă eră. Debutul cu antrenorul David Davis pe bancă a fost perfect. „Dulăii” au câștigat Supercupa României, zdrobindu-le pe CSM Constanța și Minaur. Au trecut iar de Constanța și în campionat, scor 34-26, apoi au învins și Timișoara. Echipa arată mai bine în defensivă decât în mandatul lui Xavi Pascual, iar Fredericia, vicecampioana Danemarcei, nu are armele necesare pentru a o desface.

Dacă tot l-am amintit pe Xavi Pascual, antrenorul spaniol a început o nouă aventură, la Veszprem. Debutul în Ligă este însă infernal, pe terenul lui Fuchse Berlin. „Vulpile” au un lot fantastic, au încheiat sezonul trecut pe locul 2 în Bundesliga, cel mai puternic campionat al planetei, iar joi seară vor beneficia și de avantajul fanilor proprii.

Vive Kielce a pierdut primul trofeu al sezonului, fiind învinsă de Wisla Plock în Supercupa Poloniei. Talant Dujshebaev are în contiuare la dispoziție un lot cu care poate ataca chiar Final Four-ul. Fiii Alex și Daniel sunt prezenți, la fel ca Igor Karacic, Dylan Nahi, Artsem Karalek sau întregul nucleu al naționalei Poloniei. Adversara din prima rundă este una fără pretenții, echipa din Zagreb.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalLiga Campionilor
Dinamo Bucuresti –
Fredericia
Dinamo Bucuresti (-3.5)1.55
Uniunea EuropeanaHandbalLiga Campionilor
Fuchse Berlin –
Veszprem
Fuchse Berlin (1.5)
1.53
Uniunea EuropeanaHandbalLiga Campionilor
Kielce –
RK Zagreb
1/1 final1.33
COTĂ FINALĂ: 3.15MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.