Biletul Zilei 21 August 2016. Număr de variante propuse: 2

0

Biletul Zilei a înregistrat ieri un nou profit, un singur meci fiind greșit preconizat pentru a câștiga și varianta cu cotă mai mare. Din 6 evenimente incluse pe cele 2 variante, 5 au fost corecte, ceea ce ne dă încredere și ne confirmă abordarea corectă față de outcome-ul final al meciurilor. Astăzi avem propuse 2 variante, șansele de câștig fiind, din nou, destul de bune.

Prima variantă propune 4 evenimente, iar în 3 dintre ele avem favorite clare.

Atletico Madrid debutează în actuala stagiune de Primera Division împotriva nou-promovatei Alaves. Trupa lui Simeone este favorită certă și este foarte posibil să vedem și debutul lui Gameiro la Atletico în condițiile în care Griezmann este suspendat.

Vicecampioana Italiei, Napoli, debutează și ea în noul sezon de Serie A pe terenul nou-promovatei Pescara și va fi interesant de urmărit cum se va descurca înlocuitorul lui Higuain, polonezul Arthur Milik.

St. Etienne are 7 victorii consecutive în fața celor de la Montpellier, iar astăzi este foarte posibil să asistăm la cea de-a 8-a.

Trupa antrenată de Shota Arveladze, Maccabi Tel Aviv, debutează în noul sezon al competiției interne, Ligat ha’Al, împotriva unei formații, Hapoel Kfar Saba, net inferioară din punct de vedere valoric, căreia i-a administrat 10 goluri în ultimele 3 întâlniri, fără să primească vreunul.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal Primera Division Atl. Madrid vs. Alaves 1 1.23 1-1 Nu
 Italia Fotbal Serie A Pescara vs. Napoli 2 1.45 2-2 Nu
 Franta Fotbal Ligue 1 St. Etienne vs. Montpellier 1x 1.25 3-1 Da
 ISR Fotbal Ligat ha’Al M. Tel Aviv vs. H. Kfar Saba 1 1.35 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 3.00MIZĂ (unități): 4 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Cea de-a doua variantă are un factor multiplicator final destul de mare, ceea ce o face foarte atraactivă, însă miza propusă este considerabil mai mică.

Sunderland și Middlesbrough se înfruntă în etapa a doua din Premier League, meci pe care îl vedem destul de echilibrat și cu șanse de goluri în ambele porți.

Bologna primește pe propriul teren vizita nou-promovatei Crotone în prima etapă a noului sezon de Serie A, oportunitate perfectă pentru trupa lui Donadoni de a lua 3 puncte.

Inter se deplasează la Verona în prima etapă de Serie A, pentru a juca împotriva lui Chievo, echipă de la care nu a mai primit gol în ultimele 4 directe și în fața căreia s-a impus de 3 ori în ultimele 4 întâlniri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier Leaague Sunderland vs. M’Brough ambele înscriu 1.90 1-2 Da
 Italia Fotbal Serie A Bologna vs. Crotone 1 1.90 1-0 Da
 Italia Fotbal Serie A Chievo vs. Inter 2 2.10 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 7.58MIZĂ (unități): 2 Nu

   *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: ultimecalcionapoli.it

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.