Biletul Zilei 20 August 2016. Număr de variante propuse: 2

0

Biletul Zilei a înregistrat ieri 2 variante câștigătoare din 2 propuse și este pe o pantă ascendentă în materie de profitabilitate, continuând o săptămână prolifică pentru bugetul nostru. 

Prima variantă propusă astăzi cuprinde 3 meciuri din campionatele tari ale Europei.

Nancy a fost spulberată pe teren propriu în prima etapă de vicecampioana Lyon, cu 3-0, scor ce i-a asigurat ultima poziție în Ligue 1 după prima rundă. E greu de crezut că vor preda lanterna roșie după această deplasare deoarece îi așteaptă un nou asediu din partea unui lot mult mai valoros antrenat de Christian Gourcuff.

Trupa lui Massimiliano Allegri va începe cursa pentru un nou Scudetto în fața propriilor fani și este așteptat debutul noilor achiziții Dani Alves, Gonzalo Higuain sau Miralem Pjanic. De la oaspeți lipsește un jucător cheie, Borja Valero.

Deși Betis s-a întărit pentru noul sezon, stabilindu-și ca obiectiv clasarea în prima jumătate a clasamentului, forța de pe teren propriu a Barcelonei este mult prea mare pentru lotul oaspeților. Arda Turan s-a dovedit un înlocuitor perfect pentru Neymar, aflat la olimpiadă. În decurs de câteva zile, Barca i-a administrat 2 înfrângeri în handicap vecinei din oraș, FC Sevilla.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Rennes vs. Nancy 1X 1.27 2-0 Da
 Italia Fotbal Serie A Juventus vs. Fiorentina 1 1.50 2-1 Da
 Spania Fotbal Primera Division Barcelona vs. Betis Barcelona -1,5 1.30 6-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.47MIZĂ (unități): 4 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Cea de-a doua variantă cuprinde 1 meci din Premier League și două din campionatul Franței, Ligue 1.

Probabil că mulți se întreabă de ce într-o zi cu etapă de Premier League în care sunt meciuri ce implică nu mai puțin de 4 favorite, noi nu am ales niciunul, în schimb am ales să mergem pe echilibrul potențial la partida dintre campioana Angliei și vice-campioană. Răspunsul este unul simplu: valoarea cotelor pe favorite nu avantajează pariorii, în schimb valoarea cotei selectate este în avantajul nostru raportat la șansele de reușită.

Lille va căuta să recupereze punctele pierdute în prima etapă la Metz și va primi pe Stade Pierre-Mauroy vizita unei formații ce doar printr-un miracol va reuși să se mențină încă un sezon pe prima scenă a fotbalului francez.

Bordeaux are o nouă exprimare în teren sub comanda lui Jocelyn Gourvennec și este favorită în deplasarea de la Toulouse, în ciuda faptului că bookmakerii văd altfel șansele de reușită în această partidă. Asta nu poate decât să ne avantajeze.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Leicester vs. Arsenal PSF X 1.93 0-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Lille vs. Dijon 1 1.70 1-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Toulouse vs. Bordeaux X2 1.59 4-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 5.21MIZĂ (unități): 2 Nu

    *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: sport.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.