Handbal: Ponturile și analizele zilei (26 noiembrie)

0

Cum întrecerile feminine au luat pauză pentru a face loc naționalelor, care se pregătesc pentru Campionatul European din Suedia, handbalul continuă la nivel masculin. Ziua de sâmbătă ne propune partide din cupele europene, respectiv Liga Campionilor și Cupa EHF.

Motor Zaporozhye vs. Dinamo București – ora 16:00

Motor Zaporozhye nu are cum să piardă în fața lui Dinamo de două ori consecutiv. Victoria dinamoviștilor din primul meci a fost obținută printr-o conjunctură favorită, patru din jucătorii ucrainenilor de bază fiind absenți. În fond, cele două echipe par a fi pe trenduri opuse de la primul meci direct: Motor joacă din ce în ce mai bine, în timp ce Dinamo pierde teren și nu strălucește în meciurile importante.

Victoria lui Motor de la Nantes este cât se poate de elocventă. Gazdele au prima șansă și o vor fructifica. Recomandarea noastră este 1 solist la minim 1.50 și încredere 8/10.

ZTR Zaporozhye vs. Fraikin BM Granollers – ora 17:00

A doua echipă a orașului Zaporozhye evoluează și ea în cupele europene, ZTR, însă în Cupa EHF. Este ultimul meci înaintea grupelor și se pleacă de la 27-25 pentru ucraineni, un rezultat foarte surprinzător având în vedere componența echipelor. ZTR are în lot foarte mulți tineri de perspectivă, în timp ce Granollers se luptă să devină a doua formație a Spaniei. Pentru asta, trebuie să confirme că meciul tur a fost un accident și că situația nu se va mai repeta.

Recomandăm cote minime de 2.05 pentru 2 solist și încredere 4/10.

Maccabi Tel Aviv vs. St. Petersburg – ora 18:00

La Tel Aviv se va câștiga greu. Israelienii au progresat mult, atât ca națională cât și ca echipe de club, iar partida cu Sankt Petersburg poate fi la îndemână. Maccabi este o trupă ce a avut ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, însă care a pierdut în fața lui Braga în primul meci al preliminariilor.

St. Petersburg este în scădere față de anii precedenți, când chiar a reprezentat Rusia în prima competiție inter-cluburi. Cotele oferite pentru succesul lui Maccabi sunt de luat în calcul, mai ales că diferența de valoare nu este așa evidentă.

Recomandarea este Maccabi Tel Aviv +1.5 și încredere 5/10, la minim 1.85.

Kadetten Schaffhausen vs. Wisla Plock – ora 21:00

Wisla nu are voie să se împiedice pe terenul formației ce a înregistrat doar înfrângeri până acum, dacă dorește să ajungă în sferturile competiției, așa cum și-a propus. Polonezii par a fi în creștere, au avut evoluții foarte bune în ultima perioadă, printre care o victorie cu Kiel acasă și un succes categoric chiar cu Kadetten, 33-26.

Situația la campioana Elveției este puțin tensionată, fapt ce a dus la rezilierea contractului cu bosniacul Ivan Karacic. Calificarea este departe de Kadetten în acest moment, formație care nu pare capabilă să pună cuiva probleme îna ceastă grupă.

Recomandarea este minim 1.50 pentru victoria lui Wisla și încredere 7/10.

Saint Raphael vs. SKA Minsk – ora 21:00

Este un meci pe care Saint Raphael îl va câștiga cu siguranță. Vicecampioana Franței este net superioară, are un buget și un lot mult mai valoros, iar o victorie la mai puțin de cinci goluri nu ar trebui luată în calcul. SKA Minsk are o echipă tânără și foarte talentată, dar care nu se poate bate în acest moment cu o trupă de nivelul lui Saint Raphael. E drept, bielorușii s-au impus în tur, însă francezii nu au forțat în perspectiva meciului retur de pe teren propriu.

Cele două echipe s-au întâlnit și anul trecut în grupele competiției și Saint Raphael s-a impus de fiecare dată, 33-31 și 31-29, dar diferența este că atunci s-a jucat pe puncte și acum este un meci eliminatoriu.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru victoria lui Saint Raphael la minim 5 goluri și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.