Biletul zilei: Barcelona – Real Madrid și Lyon – Monaco, finale la baschet în Spania și Franța

0

Prieteni, cum fotbalul nu prea avem, astăzi o să mizăm pe baschet. Mai ales pe finalele campionatelor din Spania și Franța.

Finala ligii de baschet din Spania le aduce față în față pe marile rivale Real Madrid și Barcelona. Catalanii au încheiat pe prima poziție sezonul regular, dar au pierdut deja avantajul terenului propriu în finală. Madrilenii au făcut un meci perfect în urmă cu două zile, victorie categorică, 88-75. De altfel, precedentele 3 diuspute directe au oferit foarte multe puncte, o medie iesită din comun, 89.5 puncte. Astăzi, linia este setată muuuult mai jos.

Franța a investit masiv în baschet în ultimii ani, iar principale două formații sunt chiar cele care dispută finală campionatului, ASVEL Lyon și Monaco. Ambele au reprezentat țara în Euroligă, monegascii prinzând chiar și play-off-ul. Monaco a câștigat două din ultimele 4 dispute directe. Celelalte partide au fost unele la limită, eșecuri 84-85, respectiv o remiză, 64-64, apoi înfrângere în prelungiri. Așadar, oaspeții de astăzi nu ar trebui să se facă de râs nici astăzi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaBaschetLiga EndesaBarcelona – Real Madridpeste 155.5 puncte1.70
FrantaBaschetPro AASVEL Lyon – Monacohandicap +4.5 Monaco1.75
COTĂ FINALĂ: 2.97MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.