Flash Tips: Boxing Day- 10 analize și recomandări ale etapei

0

Boxing Day este o zi specială pentru iubitorii fotbalului britanic, iar aceștia sunt din ce în ce mai mulți în întreaga lume. Boxing Day este, de asemenea un check-point de evaluare a performanțelor echipelor din Premier League la jumătatea sezonului. Dacă în primele 12 ediții, doar în 3 dintre ele formația clasată pe primul loc de Crăciun avea să câștige și Premier League la final de sezon, fiind considerat un blestem, în ultimele 6 sezoane, liderul din Boxing Day avea să fie viitoarea campioană a Angliei.

Watford vs. Crystal Palace, ora 14.30

Prologul etapei aduce față în față două echipe în criză de rezultate. Watford a înregistrat un singur succes în ultimele 5 partide, acel 3-2 cu Everton, dar în rest a avut parte de 4 înfrângeri. Crystal Palace este la un punct deasupra locurilor retrogradabile, și l-a schimbat pe Alan Pardew cu Sam Allardyce, experiența acestuia cu Sunderland în ceea ce privește evitarea retrogradării în sezoanele precedente fiind un punct forte. Troy Deeney a înscris toate cele 3 goluri ale sezonului trecut pentru Watford împotriva lui Palace. Watford nu a câștigat un meci de Boxing Day în Premier League din 1949!

Mizăm pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote 2.35, dar cu mize mici, 3/10.

Arsenal vs. West Brom, ora 17.00 

Cu două victorii și două înfrângeri în luna Decembrie, West Brom se deplasează la Arsenal de Boxing Day, fără să mai fi câștigat 3 meciuri în aceeași lună din Noiembrie 2012. Tot în 2012 găsim și ultima lună, Ianuarie. în care Arsenal a înregistrat ultima dată 3 eșecuri consecutive în Premier League. Tunarii vin după 2 deplasări nefaste la Everton și Manchester City unde au pierdut cu scor identic, 1-2. De la Arsenal, Alexis Sanchez este cel mai în formă jucător, acesta fiind implicat în 18 goluri ale echipei din ultimele 17 meciuri în care a jucat, cu 12 goluri marcate și 6 assist-uri! De partea cealaltă, Matt Phillips a fost implicat în 7 goluri din ultimele sale 7 jocuri, 3 goluri și 4 pase de gol. Arsenal a pierdut un singur meci acasă, chiar în debutul sezonului, 3-4 cu Liverpool, de atunci înregistrând 5 victorii și 2 rezultate de egalitate cu Middlesbrough și Tottenham.

NO BET!

Burnley vs. Middlesbrough, ora 17.00 

Burnley a bifat cea de a 5-a înfrângere în ultimele 6 etape weekend-ul trecut pe White Hart Lane, dar nu s-au predat ușor. Middlesbrough a dispus de Swansea cu 3-0 după două eșecuri consecutive cu Southampton și Liverpool, însă victoria nu a fost chiar atât de clară precum o arată scorul. Burnley nu a înscris în ultimele 3 meciuri disputate de Boxing Day, unul din ele fiind chiar împotriva lui Boro în 2013. Boro  a pierdut un singur meci din ultimele 7 vizite pe Turf Moor. Gazdele nu au absenți pentru această partidă, în timp ce oaspeții nu se pot baza pe extrema Viktor Fischer și pe atacantul Christian Stuani.

Este meci de NO BET pentru noi!

Chelsea vs. Bournemouth, ora 17.00 

Este pentru a 5-a oară când Chelsea se află pe primul loc de Crăciun. În precedentele 4 cazuri au reușit să își mențină poziția până la finalul campionatului în sezoanele 2004-2005, 2005-2006, 2009-2010 și 2014-2015. O victorie astăzi ar stabili un nou record al clubului de 12 victorii consecutive în Premier League, până acum fiind egalat cel de 11 stabilit în Septembrie 2009. Cea mai lungă serie câștigătoare din Premier League a fost stabilită de Arsenal la borna de 14 în 2002. Bournemouth are un bilanț de invidiat, în ultimele 6 partide disputate de Boxing Day înregistrând 4 victorii și 2 rezultate de egalitate și încasând un singur gol!!! Chlesea nu se poate baza pe suspendații Kante și Diego Costa la această partidă, două piese de bază din angrenajul lui Conte. Doar 5 din cele 21 de puncte acumulate de Bournemouth în acest sezon au fost în deplasare, iar în 5 din ultimele 6 deplasări au încasat minim 2 goluri. Chelsea nu a primit gol în 9 din ultimele 11 meciuri , iar ultimele 3 au produs puține goluri, sub 3 pe meci.

Mergem pe scor exact 2-0 pentru Chelsea la cote de 7.25 cu mize 1/10, iar 3/10 plasăm pe cota 2.10 pentru minim 1 gol marcat de Eden Hazard.

Leicester vs. Everton, ora 17.00 

Everton nu a pierdut decât 2 din ultimele 13 dispute împotriva campioanelor în exercițiu, înregistrând 5 egaluri și 6 victorii. De asemenea, în ultimele 4 meciuri disputate de Boxing Day, Everton nu a cunoscut înfrângerea, înregistrând 2 egaluri și 2 victorii, înscriind câte un gol în fiecare partidă. Leicester are un parcurs dezastruos pentru o campioană, situându-se pe locul 15 de Crăciun, la doar 3 puncte deasupra locurilor de Championship. Vulpile au primit gol în fiecare din ultimele 10 meciuri disputate, doar Hull City având o serie mai lungă, 15  meciuri. Ranieri nu se va putea baza pe suspendații Vardy, Huth și Fuchs, în timp ce Koeman nu îi va avea la dispoziție pe Yanick Bolasie, Muhamed Besic și James McCarthy, în timp ce situația lui Stekelenburg este incertă după accidentarea din Merseyside Derby.

PSF X la 1.80 sună tentant și vom miza 6/10.

Manchester United vs. Sunderland, ora 17.00 

Jurgen Klopp a declarat după victoria cu Sunderland 2-0 de acum o lună că a avut de înfruntat cea mai defensivă formulă întâlnită până acum de el în Premier League. Nu e de mirare, dacă ne uităm la bilanțul din deplasare al ”pisicilor negre”, care au marcat doar în 6 din cele 8 deplasări ale sezonului!!! Așadar, Moyes revine pe Old Trafford ca mielul la tăiat, la cârma unei echipe care nu impresionează absolut deloc. United este în creștere de formă și a ajuns la doar 4 puncte de TOP 4, fiind echipa din Premier League care a bifat cele mai multe victorii de Boxing Day, 18 la număr. Jermain Defoe de la Sunderland este jucătorul din Premier League cu cele mai multe goluri înscrise, 6,  de Boxing Day, dintre toți cei aflați în activitate. Recordul de 9 aparține lui Robbie Fowler. De asemenea, un aspect mai puțin cunoscut de publicul larg este faptul că Decembrie este luna cea mai bogată în goluri înscrise pentru Zlatan Ibrahimovic. Legendarul suedez a marcat 40 de goluri în Decembrie începând cu sezonul 2004-2005, de când a ajuns la Juventus. În ultimele 9 meciuri disputate în tricoul lui United, Zlatan a punctat de 10 ori!!!

Recomandăm 1.85 pentru minim 1 gol marcat de Zlatan Ibrahimovic cu mize 4/10.

Swansea vs. West Ham, ora 17.00 

West Ham face deplasarea în Țara Galilor cu moralul ridicat după 2 victorii consecutive pe propriul teren, ambele  cu 1-0 în fața unor formații modeste, Burnley și Hull. Echipa lui Bob Bradley vine după două eșecuri în deplasare în care a încasat câte 3 boabe pe meci. Ultimele două dispute pe Liberty Stadium le-a adus victoria de răsunet 5-4 cu Palace, dar și un neverosimil 3-0 asupra lui Sunderland. Nu se poate vorbi absolut deloc de constanță în rezultate la niciuna dintre cele două combatante. Swansea a terminat victorioasă ultimele 2 dispute de Boxing day, Învingând cu scoruri identice, 1-0, pe Aston Villa în 2014 și pe West Brom în 2015. Singura victorie din ultimele 7 directe cu West Ham a fost înregistrată chiar anul acesta în luna Mai.

Recomandarea noastră pentru acest meci este NO BET!

Hull City vs. Manchester City, ora 19.30 

Raheem Sterling și-a atins deja cifrele de anul trecut, fiind implicat în producerea a 8 goluri pentru echipa sa cu 5 înscrise și 3 assisturi în 15 apariții din acest sezon, tot atât cât reușise în 31 de meciuri în 2015-2016. Și Kevin de Bruyne a ajuns la cota 9 la capitolul pase decisive, tot atâtea câte reușise în 25 de apariții din 2015-2016. Guardiola nu se va putea baza pentru această deplasare pe Gundogan, Kompany și Aguero, în timp ce Zabaleta este incert. În 7 din ultimele 8 meciuri disputate în deplasare, ”cetățenii” au înscris cel puțin 2 goluri, iar în meci au fost minim 3 înscrise. Hull este fără victorie de 6 meciuri în Premier League.

Recomandăm victoria oaspeților și minim 3 goluri marcate la cote de 1.80 cu mize 4/10.

Liverpool vs. Stoke, marți 27 decembrie, ora 19.15  

Joel Matip și Coutinho lipsesc în continuare pentru Liverpool, dar ei pot reveni curând în lot. La Stoke revine Afellay, însă lipsesc Arnautovic, Phil Bardsley, Stephen Ireland, Geoff Cameron și portarul Jack Butland. Liverpool a câștigat 5 din ultimele 6 dispute împotriva lui Stoke, singura înfrângere din acest interval fiind destul de severă, 1-6 în Mai 2015. Cormoranii traversează cea mai lungă serie proprie fără înfrângere pe propriul teren, ajungând la 15 meciuri, în care au înregistrat 9 victorii și 6 egaluri. Joe Allen a marcat 6 goluri în cele 16 meciuri disputate în tricoul lui Stoke în acest sezon, cu unul mai mult decât a înscris în toată cariera pentru Liverpool (91 de meciuri). Mark Hughes nu a câștigat niciodată în cariera sa de antrenor un meci de Premier League pe Anfield Road.

Recomandăm meci cu goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote de 2.20 cu mize 6/10.

Southampton vs. Tottenham, miercuri 28 decembrie, ora 21.45 

Victoria lui Southampton împotriva lui Tottenham din Mai 2016 a pus capăt unei serii negre de 7 meciuri directe în care ”sfinții” nu reușiseră să se impună, înregistrând 6 înfrângeri și doar o remiză. În acest sezon, Southampton este a doua echipă, după Chelsea, care nu a permis adversarilor să șuteze spre poartă (45 este numărul de șuturi spre poarta echipei antrenate de Claude Puel, 43 spre poarta lui Chelsea).  Tottenham este fără victorie în ultimele 5 meciuri de Premier League, cu doar 3 egaluri și 2 eșecuri, în timp ce Southampton are un singur eșec pe teren propriu, chiar în fața liderului. Doar 13 goluri s-au marcat în cele 8 meciuri de Premier League disputate pe St. Mary’s Stadium.

Recomandăm cote de 1.70 pentru PSF X cu mize de 6/10. Posibil 0-0 sau 1-1 la finalul partidei.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: skysports.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.