Ponturi și analize Champions League 2 August 2016

0

Meciurile retur ale rundei preliminare cu numărul 3 din UEFA Champions League programează astăzi retururile a 5 partide, pe care le vom radiografia împreună pentru a găsi cele mai bune variante de pariere în vederea obținerii de profituri.

Qarabag (Azerbaidjan) vs. Viktoria Plzen (Cehia) ora 19.30 

Problema numărul 1 ridicată de toți specialiștii referitor la acest meci este delegarea arbitrului turc Huseiyn Gocek la acest meci. Se cunoaște foarte bine faptul că Azerbaidjan și Turcia sunt ca două țări înfrățite, iar președintele azerilor este turc. În aceste condiții, toată lumea se întreabă dacă nu cumva arbitrajul va fi părtinitor, însă cehii nu au făcut nicio sesizare la UEFA în acest sens. Meciul tur s-a terminat 0-0, însă Plzen a dominat categoric și copios, azerii nu au făcut altceva decât să se apere și să încerce câteva contre. A fost prima partidă a lui Plzen sub bagheta noului antrenor Roman Pivarnik, urmând apoi succesul de weekend-ul trecut din prima etapă a campionatului național, 2-1 cu Jihlava.

Qarabag va juca prudent și de această dată, un gol al cehilor obligându-i să însrie de două ori. Principalele speranțe de gol ale gazdelor vin de la cuplul brazilian Reynaldo și Richard Almeida. Meciul se va disputa pe stadionul Tofiq Bahramov din Baku, stadion pe care echipa gazdă evoluează în competițiile europene.

Nu este exclus să vedem chiar și prelungiri în acest meci dacă ambele echipe vor dori să riște cât mai puțin. Recomandarea noastră este X la pauză, la o cotă minimă de 1.90.

APOEL Nicosia (Cipru) vs. Rosenborg (Norvegia) ora 20.00

Norvegienii s-au impus cu 2-1 în partida tur și au dominat categoric meciu, raportul ocaziilor fiind 13-3, iar cel al șuturilor pe poartă 6-1. Totuși, ultimele 15 minute ale partidei le-au aparținut ciprioților. În campionatul intern, Rosenborg defilează și competiția pare a fi o cursă solitară către un nou titlu. Rămâne deschisă provocarea Champions League pentru  norvegieni, dar meciul din această seară nu va fi deloc unul ușor. Așa cum au demonstrat și în turul precedent când au condus cu 2-0 în Suedia și au fost învinși cu 3-2, norvegienii par a fi o echipă de primă parte a meciului, spre final căzând fizic. Acest aspect poate fi accentuat de condițiile meteo din Cipru, unde vor fi temperaturi de peste 45 de grade la nivelul gazonului.

Un aspect foarte important în componența echipei gazdă este revenirea în echipă a mijlocașului ofensiv argentinian, Tomas de Vincenti, care va juca în spatele vârfului într-un sistem 4-2-3-1 bazat pe pase scurte și posesie prelungită. Una peste alta, golul marcat în deplasare de ciprioți poate cântări foarte mult în această partidă.

Recomandăm Xpauză-1 final cu mize mici la valori minime de 5.50. De asemenea, cotele ce depășesc valoarea de 3.00 pentru calificarea ciprioților în fața celor peste 16.000 de fani înfocați, aduc valoare pariorului.

Dinamo Tbilisi (Georgia) vs. Dinamo Zagreb (Croația) ora 20.00 

Meciul tur a fost câștigat cu 2-0 de croați, fără prea mari bătăi de cap. Diferența de valoare dintre cele două echipe, dar și dintre fotbalul croat și cel gruzin, este destul de mare în momentul de față, pentru ca gazdele să poată emite pretenții sau pentru ca altcineva să poată avea așteptări de la ei în această dublă al cărei destin părea pecetluit încă de după tragerea la sorți.

Putem nota și două absențe foarte importante în tabăra gazdelor: atacantul central Giorgi Kvilitaia (22 de ani) care a fost vândut la Rapid Viena pe 600.000 de euro iar mijlocașul defensiv Velev este accidentat. Așadar, dacă Dinamo Zagreb vrea să câștige acest meci, cu siguranță poate, iar cotele pentru victoria croaților sunt bune.

Recomandăm victoria lui Dinamo Zagreb la cote minime de 2.30.

Steaua Roșie belgrad (Serbia) vs. Ludogorets Razgrad (Bulgaria) ora 21.30

”Maracana” din Belgrad se anunță plin ochi, 50000 de bilete vândute la meciul din această seară al fostei campioane a Europei. Meciul tur a fost un spectacol fotbalistic decent, încheiat la egalitate, 2-2, după ce sârbii au răsturnat situația și au preluat conducerea până spre final. Nu sunt absențe din nicio tabără, iar brazilienii lui Ludogorets promit să dea tot ce au mai bun pentru a accede în turul următor și chiar în grupele Ligii.

Steaua Roșie are avantajul golurilor înscrise în deplasare, dar structura echipei nu este una care să le permită să practice un joc defensiv. Este genul de echipă care merge după principiul ”cea mai bună apărare este atacul”. În tur bulgarii au dominat, însă Katai și Kanga au reuțit să puncteze în repriza a doua, când echipa lor era condusă. A urmat golul egalizator al nou-intratului Keseru, în minutul 75, care a echilibrat balanța. Steaua Roșie a înscris în toate meciurile disputate până acum în noul sezon, dar au și primit gol, inclusiv de la maltezii de la Valetta, în dublă manșă.

Recomandăm cote de minim 2.90 pentru calificarea bulgarilor în play-off.

Dundalk (Irlanda) vs. BATE Borisov (Belarus) ora 22.00 

Prea multe nu sunt de spus despre acest meci. Rezultatul din tur a fost 1-0 pentru BATE, o echipă mult mai experimentată pe plan european decât adversarul său. Anul trecut, cele două echipe s-au întâlnit în același stadiu al competiției, iar după victoria cu 2-1 pe teren propriu a bielorușilor, a urmat un egal 0-0 în Irlanda. De această dată BATE poate alunga în mare parte speranțele de calificare ale irlandezilor cu un gol înscris în deplasare, ceea ce ar obliga pe gazde să puncteze de 3 ori. Este foarte posibil să avem parte de un meci de luptă la mijlocul terenului, cu gazdele încercând să caute spații, iar oaspeții căutând să țină jocul cât mai sus în raport cu propria poartă.

Recomandăm handicapul asiatic de SUB 2 goluri în meci, cu returnarea mizei în cazul în care se înscriu fix 2 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile”AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.