duminică, martie 24, 2019

PARIURI BUSINESS PRIN MESAGERIE INSTANT

-next level betting-


Prieteni, activitatea din grupul nostru PREMIUM este cartea de vizită pe care și-o dorește orice parior! 16 luni profitabile din 18 de activitate!

Cei care sunt orientați spre a genera profit din pariuri sportive sunt invitați să consulte bilanțul actualizat chiar aici.

Grupul PREMIUM devine grupul BUSINESS TIPS

Accesul în grupul Premium nu mai este posibil, dar facem un upgrade la grupul BUSINESS TIPS unde începând cu 1 martie 2019 vom livra „crema” pariurilor noastre:

  • staking plan/bankroll management
  • pariuri Live
  • pariuri Prematch
  • Easy Money
  • bilanț permanent

ACCES PE BAZĂ DE ABONAMENT — CUMPĂRĂ AICI >>>

CONDIȚII DE ACCES GRATUIT 30 DE ZILE

Accesul pentru 30 de zile în grup este acordat GRATUIT tuturor celor care deschid un cont nou de jucător on-line la una din casele de pariuri participante la promoție DOAR PRIN BUTOANELE DE PE ACEASTĂ PAGINĂ.

Contul nou trebuie deschis OBLIGATORIU prin intermediul butoanelor prezentate mai jos, altfel nu este luat în calcul.

După deschidere, o depunere de minim 100 de lei este obligatorie, pentru a putea fi admis în grup.

După deschiderea contului și efectuarea primei depuneri, se va trimite un email în care se va specifica userul și adresa de email folosite la deschiderea noului cont, specificându-se, evident, și casa de pariuri selectată la adresa info@piatadeponturi.ro

După ce primim confirmarea de la casa de pariuri, în maxim 7 zile lucrătoare, vom trimite un răspuns cu indicațiile de acces în grup.

ACCES GRATUIT 30 DE ZILE PRIN URMATORII PARTENERI