Pariuri Premium marți 17 octombrie

0

Salutare prieteni,

am revenit cu forțe proaspete după un weekend în care am fost plecat și țin să vă mulțumesc pentru faptul că ați fost îngăduitori cu mine.

Pariul Betty PRO

Atât vineri cât și sâmbătă am avut câte o gherlă în pariurile din cadrul acestei strategii, iar acum șirul progresiei mizelor arată astfel: 8-9-10-11-12-13-14-15-16. Avem un minus de 13% raportat la bankroll-ul inițial al lunii, deși începusem cu 5 pariuri câștigătoare la rând. Nu-i nimic, avem timp să recuperăm.

Miza pariului de azi va fi de 24 de unități (16+8) și merg pe un pariu cotat la 1.80

Real Madrid vs Tottenham – ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci – avem două formații cu profil ofensiv la care apărarea nu excelează în mod deosebit în fața formațiilor cu atac redutabil. Kane este unul dintre cei mai în formă atacanți ai planetei, iar Eriksen are o contribuție majoră la acest aspect cu assisturi de calitate. De partea cealaltă vorbim despre Real Madrid, Cristiano Ronaldo și eventuale comentarii despre forța atacului lui Zidane sunt de prisos.

Pariul Easy Money

Da, din cele 6 meciuri propuse pentru weekend, am înhățat o bombă, am avut X2 pe Chelsea pe terenul lanternei roșii, Crystal Palace și am ajuns la -500 în această lună. Voi continua această strategie, suplinind fondul alocat cu 500 de lei din profitul acumulat în ponturile Live și Pre-Match de pe grup, unde am ajuns la un profit de 1300.

Pentru restul lunii voi plasa pariurile în Betfair Exchange și mă voi baza pe selecții single pe over 0.5 goluri sau pariuri în șansă dublă!

Monaco vs Besiktas – peste 0.5 goluri @1.10 – miza 500 de Lei – în momentul de față, cota disponibilă pentru această selecție este la 1.05, cu peste 1000 de Euro tranzacționați în piață. Voi plasa un pariu de tip Back la 1.10 care va fi păstrat și atunci când meciul intră în Live. Dacă nu se înscrie în primele 15-20 de minute, estimez că se va ajunge la cota dorită. Dacă se înscrie, atunci nu am pierdut nimic. Din punctul meu de vedere este cea mai corectă abordare pentru astfel de pariuri și vom vedea până la final de lună ce rezultate avem. Faptul că pariem într-o piață de tip Exchange ne avantajează din punct de vedere al valorii cotelor.

Dacă nu aveți încă un cont la Betfair, vă recomand să vă creați unul folosind butonul de mai jos. Este cea mai bună soluție accesibilă pariorilor din România din cadrul caselor licențiate la noi!

DESCHIDE CONT NOU LA BETFAIR

Pariuri Flat Stakes

Am propus 5 pariuri în articolul de vineri, pentru tot weekendul, 3 dintre ele fiind câștigătoare și am realizat un mic profit de 114 lei. Suntem cu 34 de lei pe minus față de bankrollul alocat strategiei la 1 octombrie, este un rezultat modest până acum, dar privesc cu încredere la cea de-a doua jumătate a lunii. Mizele pariurilor de azi vor fi de 120 de Lei.

  1. Leipzig vs Porto – X2 @1.82 – pe Betfair Exchange piața respectivă se numește Porto +1 și reprezintă handicapul european! Practic, se adaugă un gol echipei menționate la scorul final. Dacă, de exemplu, se termină 0-0, scorul handicapului euorpean în acest caz va fi 0-1, deci câștigător! Dacă se termină 1-0, scorul handicapului va fi 1-1, deci selecția câștigătoare va fi Egal Porto +1. Sper că înțelegeți despre ce e vorba. Un parior trebuie NEAPĂRAT să cunoască pe dinafară principiile handicapurilor europene și a handicapurilor asiatice!
  2. Manchester City vs Napoli – over 3.25 goluri @1.92 – (în cazul în care se marchează fix 3 goluri, jumătate din miză se pierde, iar jumătate se rambursează! Este nevoie de minim 4 goluri pentru a câștiga tot pariul) – găsiți tipul de pariu la Publicwin/Unibet/NetBet/888/Admiral
  3. COMBO @2.14: Man City vs Napoli – 1x & GG @1.78 / Maribor vs Liverpool – 2 @1.20 – pariu plasat la Publicwin

Vă spuneam în articolul de vineri că Publicwin a intrat în vederile mele prin prisma ofertei foarte bune și a particularităților foarte interesante a ofertei. Au multiple linii de handicapuri asiatice per meci, atât pe goluri cât și pe câștigător. Sincer, chiar vă recomand acest bookmaker 100% românesc. Dacă doriți să deschideți un cont la Publicwin, vă recomand să o faceți prin intermediul butonului de mai jos.

DESCHIDE CONT NOU LA PUBLICWIN

Bilanțul lunar poate fi verificat aici

ATENȚIE: cei care au achiziționat acces Premium se pot înscrie gratuit și pe grupul de facebook Cota2.ro. Accesul este doar pe bază de invitație, iar pentru asta vă rog să îmi dați un friend request aici și să îmi spuneți ce user aveți pe site.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.