Pariuri Premium sâmbătă 21 octombrie

0

Salutare,

ieri au mers Live-urile binișor, însă la pariurile Pre-Match m-am enervat teribil pentru că au fost pierdute aiurea rău. În primul rând, după cum spuneam și pe facebook, voi renunța la Casa Pariurilor pentru condițiile de rahat pe ligile inferioare. Combo-ul de ieri l-am pierdut pe un meci de umplutură, pentru că intenția mea era să pariez doar pe 3 meciuri, însă al 4-lea era obligatoriu pentru a accepta biletul. În fine, la Niort am luat over, s-a terminat 2-0 și un penalty ratat, iar la West Ham, măcar au luat 3-0 și nu am pierdut la limită 🙂

Pariul Easy Money

Voi lua două meciuri astăzi:

ora 17.00 Huddersfield vs Man United – X2 @1.11 – Betfair Exchange

Miza 666

Câștig posibil 734 (după comisionare)

ora 21.45 Napoli vs Inter – over 1.5 goluri @1.20 -Betfair Exchange

Miza 734

Câștig posibil 871 (după comisionare)

ATENȚIE: dacă prețul pentru over 1.5 este sub valoarea pe care o vreau la începutul meciului, voi plasa comanda în piață la valoarea de 1.20! Sub această valoare, pariul nu va fi plasat, iar dacă se marchează până să ajungă cota la 1.20, banii vor fi restituiți.

Pariuri Flat Stakes- toate pariurile vor avea miza de 100 de lei

  1. COMBO @2.58 – Betfair Sportsbook 

Napoli vs Inter – ambele marchează @1.61

Betis vs Alaves – 1 @1.60

2. Valencia vs Sevilla – 1X & GG @2.02 – PublicWin

3. COMBO @2.11 – Betfair Sportsbook:

Derby vs. Sheffield Wednesday – 1X @1.32

Aston Villa vs Fulham – GG @1.60

4. Huddersfield vs. Man United – United câștigă la 0 @1.85 – Betano

5. COMBO @2.01 – Betano

Venlo vs ADO Haga – ambele marchează @1.65

Porto vs Pacos – Porto înscrie peste 1.5 goluri @1.22

6. Chelsea vs Watford – ambele marcehază @ 1.83 – PublicWin

7. COMBO @1.86 – PublicWin

Stoke vs Bournemouth – 1x @1.32

Gladbach vs Leverkusen – GG @1.41

8. COMBO @2.04 – PublicWin

Twente vs Roda – GG3+ @1.74

Wolves vs Preston – 1X @1.17

9. Afumați vs Ripensia – 1x & peste 2.5 goluri @2.23 – PublicWin

10. COMBO @2.06 – PublicWin

Augsburg vs Hannover – GG @1.82

Sampdoria vs Crotone – 1X @1.13

Băieți, v-am mai spus, de curând am început să folosesc și eu PublicWin, am semnat și un parteneriat de promovare cu ei, nu e niciun secret, dar lăsând la o parte acest aspect, momentan pot să spun că sunt mulțumit și vă recomand și vouă serviciile lor. Ce puncte forte găsesc momentan:

  • se poate paria Single pe ligile inferioare
  • cote bune raportate la concurență și la Pinnacle
  • linii multiple de handicapuri asiatice inclusiv la meciuri de ligi inferioare!

Nu îi ridic în slăvi, dar depășesc unii operatori cu vechime și notorietate în piață. Cei care doriți să vă creați un cont nou, v-aș ruga să o faceți folosind butonul de mai jos.

DESCHIDE CONT LA PUBLICWIN

În altă ordine de idei, sunt diferite tipuri de pariori în acest grup, diferite stiluri, diferite așteptări. E clar că nu pot satisface orice așteptare în mod individual, dar e simplu! Cei care au așteptări de cote mari și bilete cu multe meciuri pot selecta să combine pe același bilet mai multe din meciurile pe care le pariez eu. E riscul vostru, voi știți cum faceți. În același timp, dacă eu joc un combo și sunt oameni care nu joacă decât single, puteți adopta ce strategie vreți. Eu vă prezint pariurile exact așa cum le plasez eu, dacă există vreodată dubii, la cerere, vă pot arăta și pariurile plasate de mine, pentru că există și oameni suspicioși care cred că eu nu pariez și vreau să mă îmbogățesc prin ”vânzarea de ponturi”. Idioți, dacă mă întrebați…La fel, nu am niciun interes „să le dau strâmbe”, cum am mai auzit unii dobitoci vorbind, ca să câștig comision din pierderile voastre. Contractele mele de promovare nu se axează pe comision la pierderi. Dacă un pariu propus de mine este pierdut, în primul rând mă doare de buzunarul meu! Pentru că, repet, plasez toate pariurile propuse!

Ok, există momente, destul de dese, când mai iau câte un Live și nu postez pe grupul de FB, asta pentru că efectiv nu am timp. Dar fără să exagerez sau să mă umflu în pene, aruncați un ochi pe Live-urile propuse din Septembrie încoace pe grup și veți vedea că nu am niciunul pierdut! Acolo prefer calitatea în loc de cantitate.

Bilanțul lunar poate fi verificat aici

ATENȚIE: cei care au achiziționat acces Premium se pot înscrie gratuit și pe grupul de facebook Cota2.ro. Accesul este doar pe bază de invitație, iar pentru asta vă rog să îmi dați un friend request aici și să îmi spuneți ce user aveți pe site.

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.