Biletul Zilei 27 Decembrie 2016. Cota finala 2.16 medium-stakes

0

Cu 4 variante câștigătoare din 5 propuse în ultima săptămână, Biletul Zilei propus de echipa noastră are un parcurs foarte profitabil pe final de an.

Ofertă destul de săracă după Boxing Day, dar echipa noastră a găsit 2 meciuri pe care să le combine, sperăm noi, într-o variantă câștigătoare. Recomandăm mize moderate pe final de an.

Brighton poate profita de surpriza produsă de Newcastle aseară și cu o victorie astăzi poate urca pe primul loc în Championship. Ultima înfrângere înregistrată de echipa lui Chris Hughton datează din 10 septembrie!! Nu același lucru se poate spune despre oaspeții de astăzi, QPR venind după o serie de 5 eșecuri consecutive în Championship.

Liverpool are un bilanț excelent pe Anfield în acest sezon, cu 5 victorii și 2 rezultate de egalitate, înscriind de 21 de ori în cele 7 meciuri, deci cu o medie de fix 3 goluri marcate per meci. Stoke se comportă modest ca și formație vizitatoare, cu doar 8 goluri marcate în cele 8 deplasări de până acum. Nu sunt premise pentru o eventuală surpriză azi.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Championship Brighton vs. QPR 1 1.47 3-0 Da
 Anglia Fotbal Premier League Liverpool vs. Stoke 1 & over 1.5 1.47 4-1 Da
COTĂ FINALĂ:2.16MIZĂ (unități): 4/10Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.