Biletul Zilei 31 Decembrie 2016. Cota finala 5.26 medium-low stakes

0

Ultima variantă propusă de echipa noastră la Biletul Zilei pentru acest an propune un factor multiplicator final foarte apetisant.

Huddersfield trece printr-o perioadă foarte bună în Championship, iar cele 4 victorii consecutive înregistrate în ultimele 4 meciuri i-au adus înapoi pe locurile de play-off. Nu putem spune același lucru despre Blackburn, care trece printr-o serie neagră de 4 eșecuri consecutive care i-a dus pe loc de retrogradare. Jason Lowe și Darragh Lenihan sunt suspendați de la oaspeți după cartonașele roșii primite în etapa precedentă.

Leicester primște vizita „ciocănarilor” astăzi pe King Power Stadium, iar misiunea lor este diametral opusă în acest sezon față de anul trecut. „Vulpile” nu mai sperie pe nimeni și se gândesc serios la evitarea retrogradării. Bilic a redresat echipa și a bifat 3 victorii la rând cu West Ham. Ultimele 4 directe au produs goluri de ambele părți.

Meciul finalului de an este cu siguranță cel de pe Anfield Road unde Liverpool va avea de susținut un examen foarte greu în fața lui Manchester City. Comentariile sunt de prisos, ambii antrenori fiind recunoscuți pentru stilul ofensiv practicat. 110 din ultimele 11 întâlniri dintre cele două echipe au avut minim 3 goluri pe tabelă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Championship Huddersfield vs. Blackburn 1 1.75 1-1 Nu
 Anglia Fotbal Premier League Leicester vs. West Ham ambele înscriu 1.67 1-0 Nu
 Anglia Fotbal Premier League Liverpool vs. Man City GG3+ 1.80 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 5.26MIZĂ (unități): 3/10Nu

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.