Biletul Zilei 4 ianuarie 2016. Cota finala 2.07 medium-stakes

0

Parcurs perfect pentru consumatorii de Biletul Zilei în acest început de an, variantele propuse până acum fiind câștigătoare. Deși oferta este mai slăbuță astăzi, echipa noastră a analizat și selectat două pronosticuri care să prezinte șanse bune de câștig.

AEK Atena dispută astăzi un meci în SuperLiga Greciei pe propriul teren în fața unei formații de mijlocul clasamentului, Panetolikos. Cu o victorie astăzi, AEK se poate apropia la doar 2 puncte de locul secund, distanța față de liderul Olympiakos fiind destul de mare. Ceea ce este mai interesant pentru noi, însă, este faptul că oaspeții de azi au o listă foarte lungă de absenți, iar 5 dintre aceștia sunt oameni jucători cheie. Înclinăm să credem că valoarea cotelor va scădea pe parcursul zilei.

Chelsea este la un singur meci distanță de a egala recordul de 14 victorii consecuyive în Premier League, stabilit de Arsenal în 2002. Problema este că acest meci se dispută chiar pe White Hart Lane, o echipă cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri, în creștere de formă, cu Delle Alli și Harry Kane „on fire”. La Chelsea va reveni și Pedro, înlocuit meciul trecut de Willian. Chelsea este neînvinsă în fața lui Tottenham în 14 din ultimele 15 meciuri disputate în toate competițiile! Tottenham a înscris cel puțin 2 goluri în ultimele 4 meciuri disputate pe propriul teren, în timp ce Chelsea a înscris cel puțin 2 goluri în 6 din ultimele 7 meciuri disputate împotriva gazdelor de azi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Grecia Fotbal SuperLiga AEK Atena vs. Panetolikos 1 1.38 0-0 Nu
 Anglia Fotbal Premier League Tottenham vs. Chelsea X2 1.50 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.07MIZĂ (unități): 4/10 Nu

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: weltfussball.at

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.