Biletul Zilei 6 ianuarie 2017. Cota finala 1.95 medium stakes

0

Avem din nou parte de o zi cu ofertă săracă pentru pariori, dar în urma analizelor efectuate tot am reușit să găsim o variantă interesantă pentru amatorii de cupoane COMBO. Varianta de ieri a fost pierdută pe meciul de handbal al campioanelor de la CSM București, Aurelian Roșca alegând să ruleze și jucătoarele mai puțin utilizate. A fost un aspect luat în calcul în strategia de stabilire a mizei, care a rămas la nivel mic.

Espanyol primește pe propriul teren vizita lui Deportivo la Coruna în primul meci al anului din La Liga și ne putem aștepta la un spectacol pe cinste. Cele două echipe sunt în creștere de formă, iar Espanyol cedează foarte greu pe propriul teren. De altfel, ultimul gol marcat de „SuperDepor” pe acest stadion datează din 2009, iar ultimul succes din 2007.

West Ham joacă pe propriul teren împotriva lui Manchester City, după ce acum 4 zile a pierdut în fața celuilalt colos fotbalistic din Manchester. De această dată meciul se dispută în FA Cup, iar acest aspect poate determina schimbări în formulele de start.

[wcm_nonmember]

OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ești abonat. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”challenger, ponturi-si-analize”] OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat.. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, biletul-zilei”]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Espanyol vs. Deportivo 1X & 2+ 1.67 1-1 Da
 Anglia Fotbal FA Cup West Ham vs. Man City West Ham +2.5 HA 1.17 0-5 Nu
COTĂ FINALĂ: 1.95MIZĂ (unități): 5/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

[/wcm_restrict]

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.