Biletul Zilei 12 ianuarie 2017. Cota finala 2.75 pe o selecție surpriză

0

Varianta propusă ieri la Biletul Zilei e echipa noastră a fost câștigătoare, iar prin varianta propusă astăzi căutăm să asigurăm un lanț de continuitate în vedera obținerii de profit la final de lună.

Având în vedere oferta destul de slabă de astăzi, ne-a captat atenția o selecție cu cotă extrem de generoasă și cu șanse destul de bune de câștig. Celta Vigo va primi pe Balaidos vizita Valenciei, echipă ce încasează goluri pe bandă rulantă în acest sezon, iar meciul pleacă de la 4-1 pentru galicieni, rezultat obținut în tur chiar pe Mestalla. În aceste condiții, putem spune că meciul este unul de palmares, care trebuie jucat, fiind greu de crezut că „liliecii” vor reuși să puncteze de minim 4 ori, ceea ce este obligatoriu pentru a spera la o remontada. În aceste condiții ne putem aștepta la rotații de jucători în efectivele ambelor echipe și, de ce nu, la anumite teste din partea antrenorilor. Iago Aspas, piesa numărul 1 din ofensiva Celtei, ar putea fi menajat, iar în locul lui să fie titularizat suedezul John Guidetti, un preferat al publicului pentru declarațiile afectuoase ale acestuia, dar și pentru randamentul său excelent din sezonul trecut. Jocul gazdelor are tendințe dese de verticalizare, iar multe goluri din acest sezon au venit pe fondul unor pase filtrante către atacantul central, scheme lucrate la antrenamente care au reușit să se dovedească eficiente chiar și împotriva defensivei Barcelonei care a încasat nu mai puțin de 4 „boabe” în meciul de campionat din acest sezon disputat pe Balaidos. Fiind vorba de un meci de cupă, recomandăm respectarea staking-plan-ului propus și menținerea acestuia la un nivel sub medie.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal Copa del Rey Celta Vigo vs. Valencia John Guidetti marchează 2.75 2-1 void
COTĂ FINALĂ: 2.75MIZĂ (unități): 2/10 void

 *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com  

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.