Biletul Zilei 19 ianuarie 2017. Cota finala 1.97 medium-stakes

0

Suntem pe drumul cel bun cu 3/3 variante câștigate la Biletul Zilei în această săptămână, iar asta nu poate decât să ne bucure și să ne dea încredere în vederea abordării profitabile a weekendului ce se apropie. Varianta propusă pentru astăzi are un factor multiplicator final de 1.97 și este formată dintr-un singur meci atent analizat de echipa noastră și cu șanse de reușită estimate mai mari decât reflectă cota stabilită de bookmakeri, ceea ce îl transformă într-un Value Bet în adevăratul sens al cuvântului. P.S: unii colegi din mediul online (cu grave carențe de exprimare și percepție) care oferă servicii similare cititorilor, folosesc acest termen referindu-se la pariul zilei, percepția termenului fiind total eronată…

Senegalul este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, cum am spus-o și anterior, iar Sadio Mane, atacantul lui Liverpool, este unul din pionii principali ai echipei antrenate de Aliou Cisse. Axul central este deosebit de puternic, cu fundași centrali care evoluează la cluburi de top, Kara de la Anderlecht și Koulibaly de la Napoli. Mijlocul terenului este brăzdat de jucători din Premier League, Gueye de la Everton și Kouyate de la West Ham. tot din Premier League este și atacul, alături de Mane evoluând atacantul lui Stoke, Mame Diouf. Zimbabwe are un lot format din jucători care evoluează majoritatea în campionatul din Africa de Sud. Senegal a marcat fix 2 goluri în 9 din ultimele 10 partide disputate, 7 dintre acestea fiind câștigate cu 2-0, deci iată că avem și un posibil scor corect!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Africii Senegal vs. Zimbabwe 1 & over 1.5 1.97
COTĂ FINALĂ: 1.97MIZĂ (unități): 6/10

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com   

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: kwesesports.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.