Biletul Zilei 20 ianuarie 2017. Cota finala 2.03 medium-stakes

0

Cititorii care au ținut cont de recomandările noastre în materie de Biletul Zilei au traversat o perioadă excelentă, cu 4/4 bilete câștigătoare în această săptămână. Încercăm să continuăm seria câștigurilor și să o ținem așa toată săptămâna. Varianta propusă astăzi conține meciuri analizate atent de echipa noastră, cu șanse de reușită individuală care pleacă de la 77% în sus!

În Ligue 2 ne-a atras atenția o partidă între două echipe de la coada clasamentului, care, în mod normal, nu ar face cu ochiul nimănui. Gazdele de la Ajaccio au avut parte de o lună Decembrie de tristă amintire în care au suferit 2 înfrângeri la rând în campionat, însă lucrurile pot sta și mai rău. Oaspeții lor de astăzi, „lanterna roșie” Orleans, au doar 2 victorii din luna August încoace, iar pe teren străin au scos doar 2 egaluri din 9 partide. Mai adăugăm lipsa portarului titular, Oumar Sissoko(plecat la Cupa Africii) și a golgheterului Khaled Ayari și avem o echipă vizitatoare care se confruntă cu mari probleme în această seară.

Rămânem tot în Hexagon, unde avem prologul etapei din Ligue 1, iar revelația campionatului, Nice, se deplasează în Corsica pentru a disputa derby-ul Mediteranei pe terenul lui Bastia. Există o oarecare rivalitate între cele două, astfel că ne așteptăm la un meci strâns, cu multe durități și mai puțin spectacol fotbalistic. 18 din ultimele 22 de meciuri disputate de Nice în deplasare au produs sub 2,5 goluri!

Campionatul Belgiei se reia astăzi, iar prima partidă programată este cea dintre Gent și Charleroi, două vecine de clasament care se luptă pentru un loc de play-off. Charleroi este în acest moment pe locul 6, ultimul de play-off, cu două puncte deasupra gazdelor de azi și un meci mai puțin disputat. Din 2010 încoace, 12 din cele 14 partide directe disputate între cele două formații au produs goluri de ambele părți!!!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 2 Ajaccio vs. Orleans 1X 1.30 1-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Bastia vs. Nice sub 3,5 goluri 1.20 1-1 Da
 Belgia Fotbal Jupiler League Gent vs. Charleroi peste 1,5 goluri 1.30 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.03MIZĂ (unități): 6/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com   

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: maisfutebol.iol.pt

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.