Biletul Zilei 21 Ianuarie 2017. Cota finala 2.66 medium-stakes

0

Varianta propusă astăzi la Biletul Zilei conține doar 2 meciuri, deși tentația de a adăuga cât mai multe este mare într-o zi de sâmbătă când oferta este destul de generoasă, însă orice meci adăugat în plus diminuează șansele de câștig. Varianta propusă ieri a fost la un singur gol distanță de a completa o serie de 5/5 câștigătoare în această săptămână, dar nu a fost să fie.

Disputa dintre Manchester City și Tottenham este una extrem de strânsă care va atrage nu doar privirile celor implicați, cât și a celorlalte echipe din TOP 6. S-au marcat cel puțin 3 goluri în 8 din ultimele 10 partide disputate de City în Premier League, la fel ca în ultimele 5 dispute directe dintre cele două formații pe Etihad Stadium. Tottenham a marcat de cel puțin 2 ori în ultimele 6 meciuri de Premier League, iar în 5 dintre acestea au fost minim 3 goluri.

Meci tare și în Serie A între AC Milan și Napoli. Milan este la 4 puncte de Napoli și are un meci mai puțin disputat, iar o victorie în această seară ar șine aprinse speranțele milanezilor pentru clasarea în primele 3, implicit calificaea în Champions League. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 6 meciuri disputate de Napoli în serie A, iar în 5 dintre acestea, pe care le-a și câștigat, napoletanii au marcat de minim 2 ori. Milan nu a pierdut în ultimele 8 meciuri disputate pe San Siro, dar are o singură victorie în ultimele 11 directe cu Napoli în toate competițiile!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Man. City vs. Tottenham ambele înscriu 1.63 2-2 Da
 Italia Fotbal Serie A AC Milan vs. Napoli ambele înscriu 1.63 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.66MIZĂ (unități): 6/10Da

*cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Unibet   

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.