Biletul Zilei 30 ianuarie. Cota finală 3.98 pentru început de săptămână

0

Având asigurat profitul lunar targetat pentru Ianuarie, mizăm astăzi pe o variantă cu factor multiplicator final atrăgător, iar staking-ul stabilit este la nivel mediu. Șansele de reușită individuale calculate pentru evenimentele selectate pleacă de la 57% în sus și sperăm să bifăm un câștig. Varianta propusă ieri la cotă 5,60 a fost foarte aproape de câștig, Anderlecht și cele două bare fiind factorii care s-au opus reușitei noastre.

CSM București, campioana Europei la handbal feminin, se deplasează la Roman pentru a susține un meci din cadrul etapei cu numărul 14 din Liga Națională. CSM Roman are o singură înfrângere pe teren propriu în acest sezon, iar ”tigroaicele” a avut mereu bătăi de cap în această deplasare, impunându-se la limită!

Hannover primește vizita lui Kaiserslautern pe HDI Arena în etapa cu numărul 18 din 2. Bundesliga, duel ce ani la rând s-a disputat în prima divizie. Gazdele pot egala ocupanta primului loc la puncte cu o eventuală victorie azi, obiectivul lor fiind promovarea imediată. Omogenitatea grupului și plusul de valoare individuală, precum și avantajul terenului propriu înclină balanța în favoarea gazdelor în această seară.

Las Palmas și Valencia încheie etapa din La Liga pe Gran Canaria în această seară. Oaspeții dau semne de revenire și au reușit să lege două victorii la rând în campionat, dar îi așteaptă o deplasare dificilă pe un teren unde se câștigă greu, gazdele fiind neînvinse în ultimele 14 partide pe propriul teren. Valencia are 5 meciuri consecutive în care a marcat minim 2 goluri, iar în 21 din ultimele 22 de partide oficiale au primit cel puțin 1 gol!!!!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională CSM Roman vs. CSM București CSM Roman +6,5 HA 1.42 24-27 Da
 Germania Fotbal 2. Bundesliga Hannover vs. Kaiserslautern 1 1.75 1-0 Da
 Spania Fotbal La Liga Las Palmas vs. Valencia ambele înscriu 1.60 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 3.98MIZĂ (unități): 3/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.