Biletul Zilei pentru miercuri 8 februarie: high confidence-rate

0

Confidence-rate-ul de 9/10 acordat variantei de ieri nu ne-a dat nicio emoție, biletul fiind câștigător la cote de 2.70. De altfel, cititorii fideli s-au obișnuit cu faptul că nu acordăm foarte des high-level staking-ului, dar atunci când o facem, avem motive întemeiate. Varianta de astăzi este compusă din 3 evenimente și ne propune un factor multiplicator final de valoare 2.22.

Juventus se deplasează la Crotone, iar prea multe nu ar fi de zis despre această partidă, termenii comparativi în materie de valoare individuală, colectivă sau a calității jocului etalat între cele două formații fiind absolut inutili.

Olympique Marseille are un meci destul de dificil în Ligue 1, primind vizita lui Guingamp, dar forma arătată de elevii lui Rudi Garcia pe propriul teren este una de invidiat, liderul Monaco fiind singura echipă care a reușit să se impună pe Velodrome, înscriind 4 din cele 6 goluri primite în 11 meciuri de Marseille în fața propriilor fani. Impresionant.

Metz primește pe propriul teren vizita vecinei de clasament Dijon, într-un meci de 6 puncte în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare. Metz este neînvinsă pe propriul teren în ultimele 5 meciuri, dispunând de echipe din prima jumătate a clasamentului, cea mai recentă victimă fiind Marseille.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Crotone vs. Juventus 2 1.26 0-2 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Marseille vs. Guingamp Marseille HA 0 1.25 2-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Metz vs. Dijon 1X 1.41 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.22MIZĂ (unități): 8/10Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.