Biletul Zilei: cota 2.43 propusă pentru joi

0

Biletul Zilei propus de echipa noastră pentru joi este format din două meciuri cu șanse de reușită considerabile pe care echipa noastră le-a analizat atent.

Într-un turneu pe care multe dintre marile favorite l-au părăsit târziu, Ostapenko și Bacsinszky au ajuns pe merit până în faza semifinalelor, iar în ziua în care ambele își sărbătoresc ziua de naștere vor da una dintre cele mai importante bătălii din cariera fiecăreia.

Din punct de vedere al oboselii și al motivației riscul e minim, pentru că ambele vin după o zi de pauză, iar un succes ar însemna prima finală de Mare Șlem a carierei. Așadar, ambele vor lăsa totul pe Philippe Chatrier.

Mergem pe over, pentru că miza e foarte importantă, dar și pentru că stilurile celor două se cam bat cap în cap. Ostapenko e jucătoarea care lovește mingea mai tare, care-și asumă mai multe riscuri și care va avea ca scop închiderea punctelor în cât mai puține lovituri, în timp ce Bacsinszky e mai cumpătată, își construiește punctele cu mai multă atenție și pune accentul pe constanță de-a lungul meciului. E de așteptat ca letona să dețină controlul, dar lipsa de experiență a lui Ostapenko ar trebui să transforme partida în una în care, la fel ca în semifinala cu Wozniacki, momentum-ul trece dintr-o parte în alta foarte rapid.

Benevento și Carpi dispută returul barajului de promovare în Serie A, iar astăzi vom afla care este echipa ce va găzdui meciuri cu Juventus, Roma sau Napoli din vară. Meciul tur a fost exact așa cum l-am prevăzut, un șah etern, încheiat 0-0, iar astăzi ne putem aștepta la un nou meci extrem de tacticizat în care niciuna din echipe să nu riște prea mult. Ne putem aștepta chiar la prelungiri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Franta Tenis Roland Garros Ostapenko vs. Baczinski peste 19.5 game-uri 1.51 31 Da
 Italia Fotbal Serie BBenevento vs. Carpi sub 2.5 goluri 1.61 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.43MIZĂ: Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta 888SPORT–1000 Ron Bonus

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.